Ο James Franco κλήθηκε να καταθέσει στην υπόθεση Johnny Depp και Amber Heard

James-franco-amber-heard-Johnny-depp
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ο πρώην αστέρας των «Πειρατών της Καραϊβικής» ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγός του ζωγράφισε μελανιές στο σώμα της.

Πριν από λίγους μήνες ο Johnny Depp κατέθεσε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του Amber Heard, αξιώνοντας 50 εκατομμύρια δολάρια για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο χολιγουντιανός σταρ ισχυρίζεται πως ένα άρθρο της Heard τον «φωτογραφίζει» ως βίαιο, με αποτέλεσμα να έχουν επηρεαστεί οι επαγγελματικές προοπτικές του.

Σύμφωνα άρθρο του The Blast, ο James Franco έχει κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο ως μάρτυρας. Ο δικηγόρος του Depp, Adam Waldman, δήλωσε πως ανυπομονεί να εξετάσει τον Franco, ο οποίος έμενε στην ίδια πολυκατοικία με τον πελάτη του και την Heard, την περίοδο που η τελευταία ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην σύζυγο της.

REX/Shutterstock

Ο Waldman εξήγησε πως υπάρχει βιντεοσκοπημένο υλικό από μια συνάντηση του Franco με την Heard στον ανελκυστήρα της πολυκατοικίας το βράδυ που ο Depp φέρεται να χτύπησε την πρώην σύζυγο του. Σύμφωνα με τον Depp, η Heard είχε «ζωγραφίσει μελανιές» στο σώμα της για να σιγουρευτεί πως θα ισχύσουν περιοριστικά μέτρα εναντίον του. Ο δικηγόρος του Depp συμπλήρωσε πως σκοπεύει να καλέσει και τον CEO της Tesla Elon Musk να καταθέσει ως μάρτυρας.

«Ενδιαφερόμαστε για τον James Franco και τον Elon Musk ως μάρτυρες, γιατί έχουμε αποδείξεις πως είδαν το πρόσωπο της Amber Heard τις μέρες και τα βράδια που ισχυρίζεται ότι ο κ. Depp την χτύπησε στις 21 Μαΐου [το 2016] και μετά πήγε στο δικαστήριο στις 27 Μαΐου με ζωγραφισμένες μελανιές για να εκδοθούν προσωρινά περιοριστικά μέτρα» εξήγησε ο δικηγόρος.

Invision/AP/REX/Shutterstock / Rich Fury

Η πλευρά της Heard απάντησε στον Waldman, λέγοντας πως πρόκειται για «άλλη μια σαθρή απόπειρα» από τον Depp να σπείρει «ψευδείς πληροφορίες» μέσω του σκανδαλοθηρικού τύπου για να πλήξει την πρώην σύζυγο του.