Πρώτη ματιά στον κόμη Δράκουλα από τους δημιουργούς του σύγχρονου Σέρλοκ Χολμς

dracula
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η νέα τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο κλασικό έργο του Bram Stoker θα κάνει την πρεμιέρα της τον προσεχή χειμώνα.

Το BBC και το Netflix έδωσαν στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από την νέα τηλεοπτική σειρά του κόμη Δράκουλα με τον Claes Bang στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Επικεφαλής της νέας παραγωγής είναι οι Steven Moffat και Mark Gatiss που έχουν βάλει την υπογραφή τους στην πετυχημένη σειρά «Sherlock».

Οι δύο φωτογραφίες δείχνουν τον Bang – ο οποίος έχει εμφανιστεί στις σειρές «The Square» και «The Bridge»  – να δείχνει τα δόντια του βρυκόλακα και να ποζάρει δίπλα σε μια καρέκλα στο κάστρο του. Δίπλα στον Bang θα εμφανιστούν οι John Heffernan, Joanna Scanlan, Dolly Wells, Sacha Dhawan, Jonathan Aris, Morfydd Clark και Nathan Stewart-Jarrett.

Στην σειρά συμπρωταγωνιστούν επίσης οι Lyndsey Marshal, Chanel Cresswell, Matthew Beard, Lydia West, Paul Brennen, Sarah Niles, Sofia Oxenham, John McCrea, Phil Dunster και Millicent Wong.

Σε αντίθεση με το «Sherlock» που διαδραματίζεται στην σύγχρονη εποχή, η νέα σειρά των Moffat και Gatiss παραμένει αρκετά πιο πιστή στο κλασικό έργο του Bram Stoker. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η δράση εκτυλίσσεται στην Τρανσυλβανία του 1897, όταν και ο κόμης Δράκουλας ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Λονδίνο προς αναζήτηση νέων θυμάτων.