Η Adele ετοιμάζει ένα ξέφρενο bachelorette πάρτι για την Jennifer Lawrence

adele-Jennifer-lawrence
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Kris Jenner και Kim Kardashian θα είναι ανάμεσα στους καλεσμένους στο πάρτι που διοργανώνει η Βρετανίδα τραγουδίστρια για τη φίλη της.

Η Jennifer Lawrence αποφάσισε να ανέβει στα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Cooke Maroney και, σύμφωνα με άρθρο της Sun, η Adele ετοιμάζει ένα ξέφρενο bachelorette πάρτι για την 28χρονη ηθοποιό.

«Όλα είναι απόρρητα αυτή τη στιγμή, αλλά οι προσκεκλημένοι έχουν αρχίσει σιγά σιγά να λαμβάνουν τις προσκλήσεις και φαίνεται πως θα είναι μια ξέφρενη υπόθεση. Η Jennifer λατρεύει τα πάρτι, οπότε τα πάντα μπορούν να συμβούν εκείνη την ημέρα» αναφέρει πηγή του άρθρου.

Shutterstock

Adele και Jennifer Lawrence είχαν βγει μαζί σε ένα γκέι μπαρ στο Μανχάταν τον περασμένο Μάρτιο για να γιορτάσουν τον αρραβώνα.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους του πάρτι που διοργανώνει η Βρετανίδα τραγουδίστρια θα είναι η Kris Jenner και η Kim Kardashian. Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο, η Adele έχει αποθαρρύνει διακριτικά τους καλεσμένους από το να τραβήξουν φωτογραφίες ή βίντεο και να μοιραστούν λεπτομέρειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Θα υπάρχουν ορισμένα τεράστια αστέρια στο πάρτι, οπότε είναι σημαντικό για όλους να μπορούν να χαλαρώσουν» συμπλήρωσε η πηγή της εφημερίδας.