Bottle Cap Challenge από Justin Bieber, Mariah Carey και Ryan Reynolds

Justin-bieber-mariah-carey-ryan-reynolds
ΤΡΙΤΗ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι από ένα μπουκάλι με μια γυριστή κλωτσιά;

Μια νέα πρόκληση έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, το Bottle Cap Challenge, στο οποίο κάποιος επιχειρεί να αφαιρέσει το καπάκι από ένα μπουκάλι κάνοντας μια γυριστή κλωτσιά.

Ένας από τους πρώτους αστέρες του θεάματος που έδειξε τις ικανότητες του στις πολεμικές τέχνες ήταν ο Justin Bieber, ο οποίος μάλιστα αστειεύτηκε πως το καπάκι θα μπορούσε να είναι το πρόσωπο του Tom Cruise. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Cruise αποδέχτηκε την νέα πρόκληση του Bieber.

Στην συνέχεια ο Diplo επιχείρησε το challenge σε μια παραλία της Ίμπιζα και συνέχεια προκάλεσε τον πρίγκιπα Harry, την Meghan Markle, τον Kevin Durant και τον Barack Obama να το δοκιμάσουν.

Αφού κατάφερε να κλωτσήσει το καπάκι από το μπουκάλι με ευκολία, η Ellie Goulding πήρε την ευκαιρία για να υπενθυμίσει στους followers της να αποφεύγουν τα πλαστικά μιας χρήσης.

Έχοντας κυκλοφορήσει ένα τζιν με την υπογραφή του, ο Ryan Reynolds χρησιμοποίησε το viral challenge για να προωθήσει το ποτό με τον γνωστό χιουμοριστικό τρόπο του.

Αντίστοιχα όμως και η Mariah Carey «απέδειξε» στην δική της προσπάθεια ότι η φωνή της παραμένει αξεπέραστη και πως μπορεί να κάνει τα πάντα.