Εντυπωσιάζει η Renée Zellweger στο τραγούδι ως Judy Garland

renee-zellweger
ΤΡΙΤΗ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η ιστορία της θρυλικής ερμηνεύτριας μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη από τον Rupert Goold.

Με την ερμηνεία της στο βιογραφικό δράμα «Judy» η Renée Zellweger φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο της άλλο ένα Όσκαρ, μετά την ερμηνεία της στο «Επιστροφή στο Cold Mountain». Η ταινία σκηνοθετεί ο Rupert Goold διαδραματίζεται το 1968, όταν η Garland καταφτάνει στο Λονδίνο για μια σειρά sold-out εμφανίσεων.

Παρά το γεγονός ότι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και η φωνή της δεν ήταν όσο λαμπρή στο παρελθόν, βρήκε το σθένος να καταπλήξει το κοινό της. Καθώς η Garland ετοιμάζεται για τις παραστάσεις της, έχει να αντιμετωπίσει τους μάνατζερ της και να διαχειριστεί την αγάπη του πιστού κοινού της. Μέσα σε όλα αυτά η θρυλική ερμηνεύτρια αναπτύσσει έναν θυελλώδη έρωτα με τον Mickey Deans, τον μετέπειτα πέμπτο σύζυγο της.

Το νέο τρέιλερ της ταινίας μας δίνει μια πρώτη γεύση από την Zellweger πίσω από το μικρόφωνο, ερμηνεύοντας τραγούδια από το ρεπερτόριο της Garland. Η Αμερικανίδα ηθοποιός ηχογράφησε δικές της εκτελέσεις των τραγουδιών και η μεταμόρφωση της είναι εντυπωσιακή. Στην ταινία, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της το προσεχές φθινόπωρο, εμφανίζονται επίσης οι Bella Ramsey, Jessie Buckley, Rufus Sewell, Michael Gambon, Finn Wittrock και Gemma-Leah Devereux.

Σε συνέντευξη της για το περιοδικό People τον περασμένο Μάιο, η Zellweger ρωτήθηκε τι ήταν που της έκανε εντύπωση από το σενάριο της ταινίας και την μοναδική ιστορία της Judy Garland. «Αυτό που έπρεπε να ξεπεράσει σε μια εποχή που οι γυναίκες δεν ένιωθαν απαραίτητα πως είχαν την δύναμη να ελέγχουν τις ζωές τους, κατά τον τρόπο που έχουμε σήμερα. Αυτό μου κόλλησε και ελπίζω πως ο κόσμος θα συγκινηθεί εξίσου από αυτό» δήλωσε η 50χρονη ηθοποιός.