«Game Of Thrones»: λεπτομέρειες για την πρίκουελ σειρά από τον δημιουργό

george-rr-martin Tolga Akmen
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Σύμφωνα με τον George R.R. Martin, οι Stark θα εμφανιστούν στην νέα σειρά, όχι όμως μια από τις άλλες γνωστές οικογένειες του Westeros.

Ο George R.R. Martin αποκάλυψε ορισμένα στοιχεία για την πρίκουελ τηλεοπτική σειρά του «Game Of Thrones». Η κεντρική σειρά βασισμένα στα βιβλία του Martin ολοκληρώθηκε τον Μάιο μετά από οχτώ κύκλους, όμως το ΗΒΟ έχει ήδη σχεδιάσει ορισμένα spin-offs.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η πρίκουελ σειρά θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια στο παρελθόν του Westeros και αναμένεται να δώσει μια πληρέστερη εικόνα για τους White Walkers. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις στο καστ της πρώτης spin-off σειράς συμμετέχουν οι Naomi Watts, Josh Whitehouse, Naomi Ackie, Denise Gough, Miranda Richardson, Marquis Rodriquez, John Simm και Richard McCabe.

HBO

Οι πρόγονοι των Stark θα κάνουν «οπωσδήποτε» την εμφάνιση τους στην πρίκουελ σειρά.

Σε συνέντευξη του στο Entertainment Weekly, ο Martin εξήγησε πως το Westeros θα είναι αρκετά διαφορετικό και σε αντίθεση με την κεντρική σειρά, όπου κυριάρχησαν επτά οικογένειες, στο πρίκουελ θα υπάρχουν περίπου 100 μικρά βασίλεια. Όταν ρωτήθηκε ποιες οικογένειες θα εμφανιστούν, ο συγγραφέας απάντησε πως οι Stark «θα είναι οπωσδήποτε εκεί», όχι όμως και οι Lannister. Παρόλα αυτά το φρούριο των Lannister στο Casterly Rock θα εμφανιστεί στην πρίκουελ σειρά.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει γνωστός ο τίτλος της πρίκουελ σειράς, πριν από λίγους μήνες είχε διαρρεύσει πως ενδέχεται να είναι «The Long Night». Ο τίτλος αυτός όμως χρησιμοποιήθηκε για το τρίτο επεισόδιο του όγδοου κύκλου, οπότε δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί και για την νέα σειρά. Ο Martin πάντως σχολίασε πως θεωρεί την παραλλαγή «The Longest Night» ως έναν αρκετά καλό εναλλακτικό τίτλο για την πρίκουελ σειρά.