Νέα σειρά καλλυντικών από τη Lady Gaga

lady-gaga
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Τα προϊόντα ομορφιάς της Haus Laboratories θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο αποκλειστικά μέσω του Amazon.

Η Lady Gaga αποφάσισε να επεκτείνει τους επιχειρηματικούς ορίζοντες της και ανακοίνωσε την δημιουργία μιας νέας σειράς καλλυντικών, η οποία θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσω του Amazon. Το νέο brand της Αμερικανίδας pop star λέγεται Haus Laboratories και τα πρώτα προϊόντα της σειράς θα γίνουν διαθέσιμα τον Σεπτέμβριο, ενώ η προπώληση ξεκινά στις 15 Ιουλίου.

«Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ο κόσμος είναι άλλο ένα brand ομορφιάς, αλλά κρίμα. Λένε πως η ομορφιά βρίσκεται στο μάτι του θεατή, όμως στην Haus Laboratories λέμε πως η ομορφιά βρίσκεται στο πως βλέπει κανείς τον εαυτό του» αναφέρει η βίντεο ανακοίνωση της Lady Gaga.

Σύμφωνα με άρθρο του Business of Fashion, η νέα σειρά της Haus Laboratories είναι εμπνευσμένη από την εποχή που η ανερχόμενη Gaga χρησιμοποιούσε φθηνά καλλυντικά από φαρμακεία για να δημιουργήσει το χαρακτηριστικό look της, με την ίδια να τονίζει πως συμβολίζει την «απελευθέρωση». Η Haus Laboratories είναι η πρώτη εταιρεία καλλυντικών που θα κυκλοφορήσει τα προϊόντα της μέσω του Amazon, αναφέρει το άρθρο.

Haus Laboratories

«Υπάρχουν εταιρείες που με βλέπουν, τι αντιπροσωπεύω και πως βλέπω τον κόσμο και εάν δεν συμφωνεί απόλυτα με αυτό που κάνουν, μου ζητούν να αλλάξω την μισή εξίσωση. Η απάντηση είναι όχι. Καμία συμφωνία. Χωρίς μήνυμα αποδοχής του εαυτού, δεν υπάρχει συμφωνία. Αυτή [η συμφωνία με το Amazon] ήταν υπέροχη γιατί μου είπαν “ας κάνουμε μια συμφωνία, ας συμφωνήσουμε να αλλάξουμε τον κόσμο με την ομορφιά του”» δήλωσε η Gaga για την συμφωνία με το Amazon.