Charlize Theron και Helen Mirren επιστρέφουν στους «Μαχητές των δρόμων»

charlize-theron-helen-mirren
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Το πρώτο spin-off του πετυχημένου franchise δράσης θα κάνει την πρεμιέρα του τον Αύγουστο.

Ο Vin Diesel ανακοίνωσε και επίσημα πως η Charlize Theron και η Helen Mirren θα επιστρέψουν στους ρόλους τους για την ένατη ταινία της σειράς «Μαχητές των Δρόμων». Στην νέα ταινία, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2020, θα εμφανιστούν επίσης οι Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris «Ludacris» Bridges, Nathalie Emmanuel και John Cena.

Οι χαρακτήρες της Theron και της Mirren έκαναν το ντεμπούτο τους στην όγδοη ταινία της σειράς, την οποία σκηνοθέτησε το 2017 ο F. Gary Gray. Οι εισπράξεις της ταινίας ξεπέρασαν τα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, οπότε ένα νέο σίκουελ φάνταζε αναπόφευκτο.

Παράλληλα όμως με την ένατη ταινία, η Universal Pictures έχει σχέδια για μια spin-off σειρά ταινιών, με την πρώτη – το «Fast & Furious: Hobbs & Shaw» – να κυκλοφορεί στις αίθουσες τον Αύγουστο. Στο spin-off πρωταγωνιστούν οι χαρακτήρες των Dwayne Johnson και Jason Statham, οι οποίοι επιχειρούν να βάλουν τέλος στη δράση ενός διαβόητου τρομοκράτη, τον οποίο ενσαρκώνει ο Idris Elba.