Πώς θα χωρέσετε 8 ώρες beauty-sleep μέσα σε λίγα λεπτά

upnos-omorfia-gunaika-maska
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Δυο απλά βήματα για να κάνετε την επιδερμίδα σας να δείχνει φρέσκια και αφράτη ανά πάσα στιγμή, σαν να ξυπνήσατε από έναν ξεκούραστο ύπνο.

Συμβαίνει καθημερινά: back to back επαγγελματικά ραντεβού, ενδιάμεσα meeting στο γραφείο, προσκλήσεις σε γεύματα κατά τη διάρκεια της μέρας ή μια προγραμματισμένη έξοδος αργά το βράδυ με φίλους -και πάει λέγοντας. Αλλά πάντα πρέπει να είστε (και να δείχνετε) αψεγάδιαστη, ακούραστη, φρέσκια και όμορφη. Ανέφικτο; Όχι!

Ακόμη κι αν η ξεκούραση ή ο ύπνος είναι για σας πολυτέλεια, υπάρχει μια γρήγορη ρουτίνα αναζωογόνησης της όψης σας, η οποία όχι απλά «καμουφλάρει», αλλά αληθινά χαρίζει μια ολόφρεσκη επιδερμίδα, σα να έχετε μόλις ξυπνήσει από ένα πλήρες και ευεργετικό beauty sleep.

 Τσάι: το πιο δραστικό συστατικό κατά των μαύρων κύκλων

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ομορφιάς και της νεότητάς σας. Και όσο πιο στρεσαρισμένες ή κουρασμένες είστε, ακόμη τόσο και άλλο τόσο φανερώνουν οι μαύροι κύκλοι και τα οιδήματα στο κάτω και πάνω μέρος των βλεφάρων.

Μια έτοιμη μάσκα ματιών με δροσερή, κατευναστική και θεραπευτική δράση και βασικό συστατικό το πράσινο, μαύρο ή λευκό τσάι  προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα τόνωσης και ενυδάτωσης μέσα σε λεπτά.

Cocktail φυσικών συστατικών για ανόρθωση και σύσφιξη της επιδερμίδας.

Αρκούν 10 (ακόμη) λεπτά για να ανανεώσετε, να ανορθώστε και να ξεκουράσετε την «βαριά» όψη του προσώπου σας, εφαρμόζοντας μια μάσκα προσώπου με εκχυλίσματα φυτών και φρούτων με θεραπευτικές ιδιότητες προσφέρει ελαστικότητα και boost φρεσκάδας, ενώ η συσφιγκτική και ανορθωτική της δράση βελτιώνει άμεσα το περίγραμμα του προσώπου. Κερδίστε επιπλέον λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας εφαρμόζοντας ταυτόχρονα τη μάσκα ματιών και τη μάσκα προσώπου.

Buy now Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask , Kiehl’s: Βελούδινη μάσκα προσώπου με ιβίσκο και φύλλα τζίντζερ για άμεσο αποτέλσμα σύσφιξης μείωσης των λεπτών γραμμών.

Buy now Youthful Radiance Camelia Mask, Darphin: Πλούσια μάσκα με φυσικά συστατικά για μείωση των ρυτίδωνα και λαμπερή επιδερμίδα.

Buy now Express Beauty Eye Mask Ginkgo Biloba, Apivita: Κρεμώδες μάσκα τζελ με ginkgo biloba και πράσινο τσάι για μείωση των μαύρων κύκλων και των σακκουλών.

Buy now Εye Black Tea Μask Korres: Κρεμώδης μάσκα ματιών με μαύρο τσάι για άμμεση σύσφιξη της περιοχής των ματιών.

Buy now Absolue Precious Cells Rose, Lancome: Μάσκα με εκχυλίσματα τριαντάφυλλου για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ