Τι μας επιφυλάσσει ο τέταρτος κύκλος του «Stranger Things»;

stranger-things
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Οι δημιουργοί της σειράς επιστημονικής φαντασίας και τρόμου του Netflix αποκάλυψαν τα σχέδιά τους για τη συνέχεια.

Ο τρίτος κύκλος του «Stranger Things» κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και σπάζοντας πολλά ρεκόρ στο Netflix. Αναπόφευκτα λοιπόν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις και φημολογία για το επόμενο κύκλο της σειράς. Σε μια νέα συνέντευξη του στο Entertainment Weekly, οι δημιουργοί της σειράς αποκάλυψαν πως η επόμενη σεζόν «θα ανοίξει λίγο».

Πιο συγκεκριμένα ο Matt Duffer εξήγησε πως η πλοκή του επόμενου κύκλου θα εκτυλίσσεται «σε περιοχές έξω από το Hawkins». Ο Ross Duffer συμπλήρωσε πωςβρίσκονται στο στάδιο συζητήσεων με τους σεναριογράφους, γιαν να οριστικοποιήσουν τις αποφάσεις τους σχετικά με την γενικότερη κατεύθυνση και πλοκή του επόμενου κύκλου.

Netflix

«Δεν ξέρουμε πολλά, αλλά ξέρουμε πολλές από τις μεγάλες, γενικές γραμμές. Στο τέλος της δεύτερης σεζόν ξέραμε για τον Billy. Ξέραμε πως οι Ρώσοι θα αναμειχθούν. Δεν ξέραμε για το εμπορικό κέντρο και άλλα, αλλά και πάλι, ξέρουμε τις γενικές γραμμές» δήλωσε ο Ross Duffer.

Στην συνέχεια ο παραγωγός σχολίασε πως «συμπληρώνουν τα κενά» αναφορικά με την πλοκή του τέταρτου κύκλου και εκτίμησε πως θα έχει μια «πολύ διαφορετική» αίσθηση σε σχέση με την τρίτη σεζόν. «Νομίζω πως αυτό είναι το σωστό που πρέπει να πράξουμε και νομίζω πως [ο επόμενος κύκλος] θα είναι συναρπαστικός» κατέληξε ο Duffer.