Πώς θα πετύχετε ένα ασυναγώνιστο βραδινό μακιγιάζ στις διακοπές

gunaika-kapelo-kalokairi
ΤΡΙΤΗ, 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Μόνο τα απαραίτητα, αλλά έξω από τα συνηθισμένα.

Η μπρονζέ όψη που σας χαρίζει ο ήλιος στις διακοπές είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος να αντικαταστήσετε τις επιλογές μακιγιάζ που χρησιμοποιείτε, ειδικά όταν θέλετε να λάμπετε από ομορφιά στις νυχτερινές εξόδους. Ένα πρόσωπο αρκετά «ηλιοφιλημένο», στο οποίο θα απλώσετε έξτρα δόσεις τερακότα ή μπρονζέ foundation και πούδρας, θα μοιάζει απόκοσμο. Το ίδιο και χειρότερο αποτέλεσμα θα έχετε αν τύχει να βρεθείτε σε κάποιο club με black light φωτισμό επιλέγοντας smokey eye look σε βλέφαρα και μάτια συνδυαστικά με βαθύκόκκινο κραγιόν στα χείλη...

Το βραδινό καλοκαιρινό μακιγιάζ έχει τους δικούς του νόμους, είτε είστε μελαχρινή είτε έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Και το καλό είναι ότι δεν χρειάζεστε πολλές «μαγικές» κινήσεις για να καλύψετε ατέλειες, αφού ο ήλιος από μόνος τους έχει κάνει το τέλειο καμουφλάζ. Αρκεστείτε σε αυτές τις τέσσερις απλές, μοντέρνες και ασφαλείς επιλογές:

Πράσινο αντί για μαύρο

Εμπνευστείτε από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, φορώντας στα μάτια ένα πράσινο ή σμαραγδί eyeliner. Είναι μια πολύ πιο light απόχρωση από το «βαρύ» μαύρο και ταιριάζει ιδανικά στις μαυρισμένες επιδερμίδες, φωτίζοντας υπέροχα το βλέμμα (ιδίως αν έχετε καστανά μάτια, πόσω μάλλον αν είστε πρασινο-γαλαζομάτα).  

Ασημί ή χρυσό αντί για καφέ ή μπλε

Για να προσδώσετε ακόμη πιο σαγηνευτικό και φωτεινό βλέμμα, ξεχάστε τις καφέ ή μπλε αποχρώσεις της σκιάς ματιών και ποντάρετε στα μεταλλικά ασημί (αν είστε μελαχρινή) και χρυσό (αν είστε ξανθιά). Αρκεί να συνδυάσετε το αποτέλεσμα με ένα ελαφρύ και λαμπερό πρόσωπο, επιλέγοντας foundation και ρουζ σε φυσικές αποχρώσεις.

Ροζ αντί κόκκινο

Δεν υπάρχει πιο ντελικάτος, φωτεινός και ασφαλής τρόπος να αναδείξετε τα χείλη σας σε ένα βραδινό καλοκαιρινό μακιγιάζ, από το ροζ -σε κάθε απόχρωση, ανάλογα με το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας σας. Αν νιώθετε ακόμη πιο τολμηρή, προσθέστε μια έξτρα πινελιά λάμψης με φόρμουλες που περιέχουν glitter σε μέτριες δόσεις.

Φωτεινό ρουζ αντί «σκοτεινή» βάση

Το foundation μοιάζει σχεδόν άχρηστο στις καλοκαιρινές, βραδινές εμφανίσεις. Εκτός από το γεγονός ότι το μπρονζέ χρώμα που έχετε αποκτήσει στο πρόσωπο είναι ικανό να «καλύψει» ιδανικά την επιδερμίδα σας από ατέλειες, μια βαριά, σκούρα βάση θα κάνει το πρόσωπό σας να δείχνει υπερβολικά ψεύτικο. Αρκεστείτε σε μια πολύ ανάλαφρη βάση με ουδέτερη απόχρωση και προτιμήστε να αναδείξετε τη λάμψη σας επιλέγοντας ένα κρεμώδες ρουζ στις πιο «φυσικές» αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος -πορτοκαλί, κίτρινο ή ροζ, σε απαλές στρώσεις γύρω από τα μάγουλα.

Buy now Cheek Fabric Gloss D’Armani: Κρεμώδες ρουζ για λαμπερό χρώμα υγείας στα ζυγωματικά.

Buy now Diorshow In & Out Eyeliner Waterproof, Dior: Αδιάβροχο διπλό eyeliner με liner & kohl για έντονο look  στα μάτια, με μακρά διάρκεια.

Buy now Cream & Power Eye Color 1 Naked Bronze, Tom Ford: Μεταλλική σκιά που συνδυάζει δύο συνθέσεις για λαμπερό βραδινό μακιγιάζ.

Buy now Canner Collection Color Rich 303 , L’Oreal Paris: Κραγιόν σε συλλεκτική συσκευασία για glamorous look στα χείλη.

Buy now L’Absolu Mademoiselle Shine 317 Κiss Me Shine, Lancome: Λαμπερό κραγιόν με φρουτένιο άρωμα.

Buy now Μediterranean Escape Glace Touch, Laura Mercier: Πρωτοποριακό προϊόν για με ελαφριά glossy σύνθεση που χαρίζει λαμπερό και ζωηρό χρώμα στα μάτια, στα ζυγωματικά και στα χείλη.


ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ