Δείτε το νέο gothic βιντεοκλίπ της Avril Lavigne για το «I Fell In Love With The Devil»

avril-lavigne-i-fell-in-love-with-the-devil
ΤΡΙΤΗ, 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η Καναδή pop star απάντησε στους θρησκευόμενους επικριτές της για το «σατανιστικό» περιεχόμενο του νέου single της.

Η Avril Lavigne κυκλοφόρησε ένα μουσικό βίντεο για το νέο της single «I Fell In Love With The Devil», το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο έκτο της άλμπουμ, «Head Above Water», που βγήκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Το βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ο Elliott Lester έχει έντονη gothic αισθητική και έναν μυστηριώδη άνδρα – πιθανότατα ο ίδιος ο Διάβολος – που καταδιώκει την Καναδή pop star μέσα σε κάποιο νεκροταφείο και σε κάποιο δάσος.

Παρά το γεγονός ότι ορισμένοι θρησκευόμενοι έχουν ασκήσει κριτική στην Lavigne για το συγκεκριμένο τραγούδι, θεωρώντας ότι έχει σατανιστικό περιεχόμενο, η ίδια τόνισε πρόσφατα πως οι στοίχοι αναφέρονται στις τοξικές σχέσεις. «Έγραψα το τραγούδι ως μια μόνιμη υπενθύμιση στον εαυτό μου ότι ορισμένοι από τους πιο σκοτεινούς ανθρώπους σε αυτόν τον κόσμο μπορεί να μεταμφιέζονται σε αγγέλους» εξήγησε η Lavigne στο Twitter.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια παρακάλεσε τους θαυμαστές της: «Αφήστε το τραγούδι μου να γίνει δική σας υπενθύμιση ώστε να μην επιτρέψετε στους δαίμονες κάποιου άλλου να σας καταβάλουν. Εγώ τώρα θα σπάσω αυτόν τον καταραμένο κύκλο, θα θάψω όλες τις τοξικές σχέσεις και πράγματα που μου έχουν κάνει στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον».