Beefeater Pink Pool Party

1
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Το Beefeater Pink γιόρτασε το καλοκαίρι με ένα fashionable ροζ πάρτι στην καλοκαιρινή Αθηναϊκή Ριβιέρα με δροσερά Beefeater Pink & Tonic και λαμπερούς καλεσμένους

Το Beefeater Pink γιόρτασε το καλοκαίρι με ένα Pink Pool Party στο μαγευτικό χώρο της πισίνας του The Margi Hotel, στην αγαπημένη Αθηναϊκή Ριβιέρα. Λαμπεροί καλεσμένοι από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς, αγαπημένοι των social media και TV personas απόλαυσαν το Beefeater Pink & Τonic.

Το Beefeater Pink Pool Party κινήθηκε στα δυναμικά vibes της DJ Xenia Ghali, ενώ τη διάθεση ανέβασαν οι SwinginCats με ρυθμούς 80s & 90s, ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους που δεν σταμάτησαν να χορεύουν ως το τέλος της βραδιάς!

Στο Beefeater Pink Pool Party παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Νάνσυ Παραδεισανού, η Σουζάνα Κεγγίτση, η Βασιλική Καρανζογιάννη, η Γεωργία Παντελέ, η Δώρα Κατσικογιάννη, η Jenny Sireac, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Ίρις Λεονταρίτη κα.

Οι fashionable καλεσμένοι φωτογραφίζονταν ασταμάτητα στα αμέτρητα ροζ στοιχεία του χώρου: το εντυπωσιακά μεγάλο λογότυπο του Beefeater Pink που δέσποζε φωτισμένο μπροστά στην πισίνα, το μεγάλο φουσκωτό φλαμίνγκο, τη ροζ κούνια και τη σανίδα του surf, εμπνευσμένη από το Ocean Drive. Επίκεντρο της προσοχής του party ήταν το Beefeater PINK bar, όπου οι bartenders πρόσφεραν στους καλεσμένους δροσιστικά Beefeater Pink & Tonic!