Η Julia Roberts σχολίασε με χιούμορ το ότι δεν είναι υποψήφια για Emmy

Julia-roberts
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

«Τουλάχιστον έχω εξαιρετική παρέα» έγραψε η χολιγουντιανή σταρ στο Instagram για τις φετινές υποψηφιότητες των «τηλεοπτικών Όσκαρ».

Οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Emmy είχαν μεγάλες εκπλήξεις, αφού πέραν της επίδοσης ρεκόρ του «Game Of Thrones», υπήρχαν αρκετά μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ δεν κατάφεραν να αποσπάσουν μια υποψηφιότητα. Ανάμεσα σε αυτούς είναι η Julia Roberts, η οποία όμως αντέδρασε με χιούμορ στην είδηση.

«Τουλάχιστον έχω εξαιρετική παρέα» έγραψε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός στο λογαριασμό της στο Instagram, συμπεριλαμβάνοντας ένα screenshot μιας ειδοποίησης του Apple News, που την ενημέρωνε πως τόσο η ίδια, όσο και οι George Clooney και Emma Stone δεν είναι υποψήφιοι στα φετινά Emmy.

Η Roberts ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στο «Homecoming» του Sam Esmail. Παρά το γεγονός ότι η δραματική σειρά θα επιστρέψει για δεύτερο κύκλο, η χολιγουντιανή σταρ θα παραμείνει ως εκτελεστικός παραγωγός και δεν θα εμφανιστεί στα νέα επεισόδια, καθώς η ιστορία του χαρακτήρα της ολοκληρώθηκε.