Robbie Williams και Ayda Field ανανεώνουν τους όρκους τους μετά από δέκα χρόνια γάμου

robbie-williams-ayda-field James Shaw
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ο Βρετανός μουσικός έκανε νέα πρόταση γάμου στην τηλεστάρ σύζυγό του ανήμερα των γενεθλίων της.

Ο Robbie Williams και η σύζυγος του Ayda Field σκοπεύουν να ανανεώσουν τους όρκους τους, για να γιορτάσουν δέκα χρόνια γάμου. Ο Βρετανός μουσικός φέρεται να έκανε την νέα πρόταση γάμου στην αγαπημένη του ανήμερα των 40ών γενεθλίων της, στις 19 Μαΐου.

«Θα ανανεώσω τους όρκους μου. Ο πρώτος γάμος μας ήταν τόσο μικρός, οπότε χρειαζόμαστε ένα μεγάλο φόρεμα. Δεν το έχουμε σχεδιάσει, μου έκανε έκπληξη στα γενέθλια μου με την πρόταση. Είμαι ενθουσιασμένη, αλλά νομίζω πως εγώ θα κάνω όλο τον σχεδιασμό» δήλωσε η Field στην εμφάνιση της στην εκπομπή «Loose Women».

Στην συνέχεια η Field μίλησε για το πως η εξάχρονη κόρη της Teddy ήταν παρανυφάκι στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας το 2018 και ότι έπρεπε να της εξηγήσει πως η ανανέωση όρκων δεν θα είναι τόσο λαμπερή.

REX/Shutterstock / David Fisher

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

«Θυμάμαι όταν χαιρετούσε από το αυτοκίνητο και όταν ο Rob και εγώ βγήκαμε από την εκκλησία, της φωνάξαμε και αυτή μας έριξε μια ματιά σαν να λέει “έχω βρει τους ανθρώπους μου”. Είναι στη κυριολεξία το σπέρμα του πατέρα της και το ωάριο μου και έδωσε λουλούδια στην Βασίλισσα ως ευχαριστώ που μας φιλοξένησε» σχολίασε με γελώντας η Αμερικανίδα ηθοποιός.

«Έπρεπε να της πως δεν είναι όλοι οι γάμοι έτσι, πως ο δικός της γάμος δεν θα είναι όπως εκείνος. Η μαμά και ο μπαμπάς παντρεύτηκαν στον κήπο του σπιτιού και τα σκυλιά μας ήταν τα παρανυφάκια» συμπλήρωσε η Field.