Νέα άφιξη στον χώρο της ομορφιάς

byredo-attica-aroma
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ό,τι πιο hot στον κόσμο της υψηλής αρωματοποιίας, η Byredo, μόλις αφίχθη από τη Στοκχόλμη, κουβαλώντας συναίσθημα, πάθος και γλυκές αναμνήσεις.

Επιτέλους! Tα αρώματα Byredo, που μέχρι χθες μπορούσαμε να τα αγοράζουμε μόνο στις αγορές του εξωτερικού, ήρθαν στην Ελλάδα (από την Cosmobrands, θυγατρική του πολυκαταστήματος Attica).

H Byredo είναι ένα luxury brand αρωματοποιΐας που ιδρύθηκε στη Στοκχόλμη το 2006 από τον Βen Gorham, ο οποίος έχει την δημιουργική ικανότητα να μετουσιώνει αναμνήσεις, εμπειρίες και συναισθήματα σε αρώματα υψηλής αισθητικής (ξεκινώντας από τα ίδια τα χαρακτηριστικά κάθε είδους πρωτόγνωρης ευωδιάς έως τις σχεδιαστικές προσεγγίσεις κάθε μπουκαλιού), επινοώντας τη νέα ολιστική αντίληψη μόδας και ομορφιάς -τη γκάμα των αρωμάτων του οίκου Byredo, συνοδεύουν αρωματικά κεριά, διακοσμητικά αντικείμενα σπιτιού, δερμάτινα είδη και αξεσουάρ.

 Στη χώρα μας έχουν ήδη «προσγειωθεί» 20 αρώματα για γυναίκες και άντρες (με τη συλλογή να συνοδεύεται από body lotions, αφρόλουτρα, αρώματα μαλλιών και κεριά, ωστόσο εμείς δοκιμάσαμε και επιλέξαμε το πιο συναρπαστικό από όλα: το Sundazed.

Το νέο άρωμα της Byredo, είναι ένα μυθικό ξεγύμνωμα του σώματος και του νου σε μια ονειροπόληση του μεσοκαλόκαιρου. Μια κατάσταση απόλυτης ευδαιμονίας και μια εθιστική εμπειρία για τους απανταχού λάτρεις του ήλιου.

Σε ένα ψυχοσωματικό ταξίδι στον απόλυτο έρωτα, το άρωμα Sundazed εκτοξεύεται μέσα από τις ηλιόλουστες νότες κορυφής μανταρινιού και καλιφορνέζικου λεμονιού και προσγειώνεται σε μια τολμηρή καρδιά από νερολί και αραβικό γιασεμί. Ένας καταρράκτης από λευκό musk και μαλλί της γριάς διαταράσσει αυτόν τον σπινθηροβόλο χαρακτήρα του αρώματος, προσδίδοντας μία γλυκύτητα πάνω στο δέρμα.
Το άρωμα Sundazed κυκλοφορεί σε μορφή eau de parfum, αλλά έχει προστεθεί και σε δυο ακόμη προϊόντα περιποίησης limited edition -κρέμα χεριών και αρωματικό σπρέι μαλλιών σε travel sizes.

Tα αρώματα Byredo διατίθενται αποκλειστικά στο πολυκατάστημα Αttica (Golden Hall) και  οnline  στο atticabeauty.

 

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ