Η Lana Del Rey «παρακαλεί» να παίξει στην βιογραφική ταινία για τον Elvis Presley

lana-del-rey Matt Baron
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια θεωρεί πως είναι γεννημένη για να ενσαρκώσει την Priscilla Presley στην μεγάλη οθόνη.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως ο Austin Butler θα παίξει τον ρόλο του Elvis Presley στην βιογραφική ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Baz Luhrmann, ενώ ο Tom Hanks έχει ήδη συμφωνήσει να ενσαρκώσει τον μάνατζερ του «Βασιλιά της Rock ‘N’ Roll», Tom Parker. Σύμφωνα με την φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες, η Lana Del Rey έχει βάλει στόχο να ερμηνεύσει τον ρόλο της Priscilla Presley στην ταινία.

AP

Ο Elvis και η Priscilla Presley παντρεύτηκαν το 1967.

Σε δημοσίευμα του, το Radar Online αναφέρει πως η Del Rey ουσιαστικά «παρακαλεί» του παραγωγούς για τον συγκεκριμένο ρόλο, υποστηρίζοντας πως η ομοιότητα της με την πρώην σύζυγο του Elvis την καθιστά ιδανική επιλογή. «Η Lana νιώθει πως είναι ένας ρόλος για τον οποίο γεννήθηκε να παίξει. Έχει βάλει τον μάνατζερ της να πιέσει τον Baz για μήνες τώρα, ελπίζοντας πως θα την επιλέξουν» αποκάλυψε πηγή του άρθρου.

REX/Shutterstock / Matt Baron

Η Del Rey θεωρεί πως «είναι γεννημένη» να παίξει τον ρόλο της Priscilla Presley.

Παρά την ομοιότητα της τραγουδίστριας με την Priscilla Presley, παραμένει άγνωστο κατά πόσο θα την εμπιστευτούν ο σκηνοθέτης και οι παραγωγοί για τον ρόλο, καθώς έχει μικρή εμπειρία ως ηθοποιός. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η Del Ray είναι τεράστια θαυμάστρια του «Βασιλιά της Rock», καθώς πέρσι είχε ηχογραφήσει ένα νέο τραγούδι για ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την ζωή του Elvis Presley, ενώ υπάρχει και το πρόσφατο παράδειγμα της Lady Gaga, η οποία έκανε με μεγάλη επιτυχία το άλμα από το τραγούδι στην μεγάλη οθόνη.