Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «Hustlers» με τις Jennifer Lopez και Cardi B

hustlers
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η πραγματική ιστορία εκδίκησης μιας ομάδας εργαζομένων στριπτιτζάδικου της Νέας Υόρκης κυκλοφορεί στις αίθουσες το φθινόπωρο.

Το «Hustlers» αφηγείται την αληθινή ιστορία εκδίκησης μιας ομάδας εργαζομένων σε στριπτιτζάδικο της Νέας Υόρκης και έχει μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη με τις Jennifer Lopez, Constance Wu, Cardi B και Lizzo να ερμηνεύουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ταινία που σκηνοθέτησε η Lorene Scafaria θα κάνει την πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες το προσεχές φθινόπωρο.

Το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε παρουσιάζει την υπόθεση της ταινίας, όπου στον απόηχο της οικονομικής κρίσης του 2008, μια ομάδα εργαζομένων σε έναν στριπτιτζάδικο ναρκώνουν και κλέβουν τραπεζίτες της Wall Street. Το «Hustlers» είναι βασισμένo στο σχετικό άρθρο που έγραψε η Jessica Pressler για το New York Magazine.

Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Keke Palmer, Lili Reinhart, Trace Lysette και Madeline Brewer, ενώ η Julia Stiles παίζει τον ρόλο μιας δημοσιογράφου που καλύπτει την ιστορία εκδίκησης των γυναικών, καθώς εκτυλίσσεται.