Ο Quentin Tarantino ετοιμάζει τηλεοπτικό γουέστερν spin-off του «Κάποτε στο Χόλυγουντ»

quentin-tarantino
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, «θα ήταν υπέροχο» εάν ο Leonardo DiCaprio συμφωνούσε να πρωταγωνιστήσει στην ασπρόμαυρη σειρά.

Μπορεί η ένατη (και ενδεχομένως τελευταία) ταινία του Quentin Tarantino, το «Κάποτε στο Χόλυγουντ», να μην έχει κάνει ακόμα την πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες, όμως ο Αμερικάνος σκηνοθέτης έχει ήδη γράψει το σενάριο για μια spin-off τηλεοπτική σειρά. Η νέα δραματική ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Brad Pitt, Leonardo DiCaprio και Margot Robbie, θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 22 Αυγούστου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Tarantino στο Deadline, το τελευταίο διάστημα γράφει σενάρια για μια σειρά με τίτλο «Bounty Law», η οποία είναι μια από τις φανταστικές τηλεοπτικές σειρές με πρωταγωνιστή τον Rick Dalton, τον χαρακτήρα που υποδύεται ο DiCaprio στο «Κάποτε στο Χόλυγουντ». Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης, έχει γράψει το σενάριο για πέντε επεισόδια και εμπνεύστηκε βλέποντας παλιές σειρές γουέστερν.

«Πραγματικά αγάπησα εκείνα τα μισάωρα σενάρια των γουέστερν της δεκαετίας του 1950» εξήγησε ο Tarantino, συμπληρώνοντας πως του άρεσε η ιδέα να συμπιέσει μια ιστορία «με πραγματική αρχή, μέση και τέλος», όπως ήταν η πρακτική της εποχής. «Ήταν κάπως διασκεδαστικό, γιατί δεν μπορείς να εμβαθύνεις συνεχώς και να επεκτείνεσαι. Κάποια στιγμή πρέπει να το ολοκληρώσεις. Μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα, έχω γράψει πέντε διαφορετικά επεισόδια για μια πιθανή ασπρόμαυρη γουέστερν εκπομπή μισής ώρας» συνέχισε ο Tarantino.

Παρά τον ενθουσιασμό του όμως, ο σκηνοθέτης εκτίμησε πως ο DiCaprio μάλλον δεν θα ενδιαφερθεί για την τηλεοπτική σειρά «αλλά εάν θέλει να το κάνει, θα ήταν υπέροχο». «Δεν βασίζομαι σε αυτό, αλλά έχω σχέδια για άλλα τρία επεισόδια. Οπότε θα γράψω περίπου άλλα τρία επεισόδια και μετά θα τα γυρίσω. Θα σκηνοθετήσω όλα τα επεισόδια. Θα είναι περίπου μισή ώρα. Δεν θα με πείραζε να το κάνω για το Netflix, όμως θα ήθελα να τα γυρίσω σε φιλμ» κατέληξε ο Tarantino.