Katy Perry: «Χρειάζεται βελτίωση η σχέση μου με τον Orlando Bloom πριν το μεγάλο βήμα»

orlando-bloom-katy-perry
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα pop star και ο Βρετανός ηθοποιός θέλουν να θέσουν γερές βάσεις και να αποφύγουν λάθη του παρελθόντος.

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom θέλουν να αποφύγουν την προοπτική ενός διαζυγίου και έχουν αποφασίσει να βελτιώσουν την σχέση τους πριν τελικά ανέβουν μαζί στα σκαλιά της εκκλησίας. Οι δύο αστέρες του θεάματος ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Φεβρουάριο και όπως αποκάλυψε η Αμερικανίδα pop star, δεν βιάζονται να παντρευτούν.

«Νομίζω τα πάμε υπέροχα και δουλεύουμε σκληρά θέτοντας όμορφα θεμέλια, πριν ξεκινήσουμε να χτίζουμε ένα τεράστιο σπίτι» εξήγησε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια σε ραδιοφωνική εκπομπή της Αυστραλίας, την περασμένη Πέμπτη. «Είναι σημαντικό για εμάς να κάνουμε την δουλειά πριν πάμε και κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα. Έχουμε παντρευτεί και οι δύο στο παρελθόν και δεν είναι το ίδιο όταν είσαι στα 30 σου» συμπλήρωσε η Perry.

Οι δύο αστέρες έχουν ήδη από ένα διαζύγιο – η μεν Perry ήταν παντρεμένη με τον Βρετανό κωμικό Russell Brand για δύο χρόνια, ενώ ο Bloom με το μοντέλο Miranda Kerr από το 2010 έως το 2013 και με την οποία απέκτησε έναν γιο – και έχουν βάλει στόχο να μην επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος. Τόσο ο Brand, όσο και η Kerr έχουν ξαναπαντρευτεί μετά τα διαζύγια τους.