Ryan Adams: «Ξέρω ποιος είμαι, καιρός να μάθει ο κόσμος»

ryan-adams Dan Hallman
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ο Αμερικάνος μουσικός επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τις σοβαρές κατηγορίες κακοποίησης που έγιναν γνωστές τον Φεβρουάριο.

Μετά από πέντε μήνες αποχής, ο Ryan Adams επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τον περασμένο Φεβρουάριο ο μουσικός είχε αρνηθεί τους ισχυρισμούς πολλών γυναικών, μεταξύ των οποίων μιας ανήλικης, που τον κατηγόρησαν για συναισθηματική και ψυχολογική κακοποίηση, ανάρμοστη και παραπλανητική συμπεριφορά.

Οι αποκαλύψεις έγιναν μέσω άρθρου στους New York Times, όπου δημοσιοποιήθηκαν καταγγελίες από την Phoebe Bridgers και την πρώην σύζυγο του Adams, Mandy Moore. Ο δικηγόρος του 44χρονου μουσικού διέψευσε τους ισχυρισμούς, κάνοντας λόγω για «δυσαρεστημένα άτομα» που κατηγορούσαν τον Adams ως υπεύθυνο για «προσωπικές ή επαγγελματικές απογοητεύσεις».

«Έχω πολλά να πω. Θα το κάνω. Σύντομα. Γιατί η αλήθεια μετράει. Ξέρω ποιος είμαι. Τι είμαι. Καιρός να μάθει ο κόσμος. Πέρασε ο καιρός. Όλη η ομορφιά της ζωής δεν μπορεί να ισοπεδωθεί για ψέματα. Είναι τρέλα. Η δουλειά μου ήταν χάρτης για τους χαμένους. Όχι διαφημιστική πινακίδα. Οπότε σύντομα» έγραψε ο Adams στο Twitter.

Σε ανάρτηση στου Instagram ο μουσικός μοιράστηκε ένα απόσπασμα του «I’m Sorry and I Love You», το οποίο περιλαμβάνεται στο επερχόμενο 17o δίσκο του με τίτλο «Big Colors». Το άλμπουμ θα κυκλοφορούσε τον Απρίλιο μέσω της Pax-Am με διανομή από τις Capitol Records και Blue Note, όμως τελικά αποσύρθηκε λόγω των καταγγελιών, ενώ ο ίδιος αναγκάστηκε να ακυρώσει προγραμματισμένες περιοδείες.