Το «Bohemian Rhapsody» των Queen ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο views στο YouTube

queen-bohemian-rhapsody
ΤΡΙΤΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Το εμβληματικό rock συγκρότημα απηύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς του για να πρωταγωνιστήσουν σε τρία νέα βιντεοκλίπ.

Το βιντεοκλίπ του «Bohemian Rhapsody» των Queen ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο views στο YouTube και είναι επίσημα πλέον το πιο δημοφιλές μουσικό βίντεο που κυκλοφόρησε πριν την δεκαετία του 1990. Το εμβληματικό βίντεο που κυκλοφόρησε αρχικά το 1975 θεωρείται ως το πρώτο βιντεοκλίπ και για να γιορτάσουν το σημαντικό επίτευγμα, οι Queen ανέβασαν μια νέα remastered έκδοση του βίντεο σε υψηλή ευκρίνεια.

Παράλληλα όμως με τους εορτασμούς του σημαντικού επιτεύγματος, οι Queen ανακοίνωσαν πως ετοιμάζουν νέα βίντεο για τρία από τα πιο κλασικά τραγούδια τους και θα δώσουν την ευκαιρία σε ορισμένους τυχερούς οπαδούς τους να πρωταγωνιστήσουν σε αυτά.

Για την νέα εκδοχή του «Bohemian Rhapsody» αναζητούν μουσικούς και τραγουδιστές, για το «Don’t Stop Me Now» χορευτές, ενώ το νέο βίντεο του «A Kind Of Magic» θα επιμεληθούν visual artists. Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής θα βρείτε στην ειδική σελίδα που δημιούργησαν, το YouAreTheChampions.com. Τα νέα βιντεοκλίπ θα παρουσιαστούν αργότερα μέσα στην χρονιά μέσω του YouTube.