Η Markella Kavenagh θα πρωταγωνιστήσει στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» του Amazon

markella-kavenagh Alex Vaughan
ΤΡΙΤΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

O J.A. Bayona έχει συμφωνήσει να σκηνοθετήσει αρκετά επεισόδια της νέας σειράς που θα διαδραματίζεται στην «Δεύτερη εποχή» της Μέσης Γης.

Το Amazon φαίνεται πως βρήκε το πρώτο μέλος του καστ της φιλόδοξης τηλεοπτικής μεταφοράς του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», την Markella Kavenagh. Σύμφωνα με άρθρο του Variety η Αυστραλή ηθοποιός βρισκόταν σε συζητήσεις με το στούντιο το τελευταίο διάστημα και φέρεται να προορίζεται για τον ρόλο ενός χαρακτήρα που ονομάζεται Tyra.

H Kavenagh είναι κυρίως γνωστή για τον ρόλο της στο τηλεοπτικό σίκουελ της ταινίας «Romper Stomper» του Geoffrey Wright, όπου είχε πρωταγωνιστήσει ο Russell Crowe, αλλά και στις σειρές «Picnic at Hanging Rock» και «The Cry».

Το σενάριο της σειράς του Amazon έχουν αναλάβει οι J.D. Payne και Patrick McKay, ενώ ο παραγωγός και σεναριογράφος Bryan Cogman του «Game Of Thrones» θα έχει ρόλο ειδικού συμβούλου. Το ίδιο άρθρο αναφέρει πως ο J.A. Bayona έχει συμφωνήσει να σκηνοθετήσει αρκετά επεισόδια της νέας σειράς, όπου θα υπάρχει μονάχα ένας γνώριμος χαρακτήρας.

Ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την πλοκή της φιλόδοξης σειράς με μπάτζετ ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, πέραν του ότι θα αφηγείται «νέες ιστορίες» που διαδραματίζονται πριν το «Συντροφιά του Δαχτυλιδιού» του J.R.R. Tolkien. Ορισμένες αναρτήσεις στον επίσημο λογαριασμό Twitter της παραγωγής αποκαλύπτουν πως η σειρά θα λάβει χώρα κατά την «Δεύτερη εποχή», η οποία στην μυθολογία του Tolkien καλύπτει την περίοδο που δημιουργήθηκαν τα μαγικά δαχτυλίδια της Μέσης Γης.