Επιστροφή του Mick Jagger (και) στην μεγάλη οθόνη

mick-Jagger-rolling-stones
ΤΡΙΤΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ο frontman των Rolling Stones θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Donald Sutherland σε ένα «ερωτικό νεονουάρ θρίλερ» από τον Giuseppe Capotondi.

Ο Mick Jagger μπορεί να ταλαιπωρήθηκε πρόσφατα με την υγεία του, όμως έχει γυρίσει πιο δυνατός από ποτέ. Ο Βρετανός μουσικός πρόσφατα επέστρεψε στην σκηνή με τους Rolling Stones και όπως φαίνεται σύντομα θα επιστρέψει και στην μεγάλη οθόνη, καθώς θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία του Giuseppe Capotondi με τίτλο «The Burnt Orange Heresy».

Invision/AP/REX/Shutterstock / Evan Agostini

Ο βραβευμένος με δύο Χρυσές Σφαίρες Donald Sutherland θα ενσαρκώσει έναν μοναχικό και απομονωμένο καλλιτέχνη στην ταινία του Giuseppe Capotondi.

H ταινία του Ιταλού σκηνοθέτη είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Αμερικάνου συγγραφέα Charles Willeford και αφηγείται την ιστορία ενός πλούσιου συλλέκτη έργων τέχνης, ο οποίος προσλαμβάνει ένα ζευγάρι για να κλέψει το έργο ενός διάσημου καλλιτέχνη. Ο Jagger έχει συμφωνήσει να παίξει το ρόλο του συλλέκτη, οι Claes Bang και Elizabeth Debicki το ζευγάρι και ο Donald Sutherland τον καλλιτέχνη.

EPA

Οι Rolling Stones επέστρεψαν στις συναυλίες μετά την ανάρρωση του Jagger.

Το «The Burnt Orange Heresy», το οποίο περιγράφεται ως ένα «ερωτικό νεονουάρ θρίλερ», θα παρουσιαστεί στην τελετή λήξης του φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας στις 7 Σεπτεμβρίου. Άρθρο του Yahoo! αναφέρει πως τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν πριν την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Jagger.