Να, πώς θα γυρίσετε τον χρόνο πίσω

na-pos-tha-gurisete-to-xrono-piso
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Απολαύστε τις πιο εξελιγμένες θεραπείες αποτοξίνωσης και αντιγήρανσης της επιδερμίδας, που ακολουθούν οι σταρ.

Το να μείνετε για πάντα νέες, σίγουρα ακούγεται παράλογο. Το να δείχνετε όμως υγιείς και φρέσκες «σαν νέες», είναι πολύ εύκολο στις μέρες μας -δείτε  για παράδειγμα τις σταρ του σινεμά ή της μουσικής. Ακόμη και για τα δύσκολα προβλήματα που επιφέρει η βαρύτητα και η ηλιακή γήρανση, όπως η χαλάρωση του λαιμού, οι βαθιές ρυτίδες και το περίγραμμα του προσώπου, το ντεκολτέ ή οι μελαγχρωματικές κηλίδες υπάρχουν οι κατάλληλες θεραπείες και επεμβάσεις, οι οποίες δημιουργούν αληθινά θαύματα στο πρόσωπο κάθε γυναίκας, σε κάθε ηλικία.

Η Αγγελική Αργύρη, ιδιοκτήτρια και επιστημονική διευθύντρια του ινστιτούτου ομορφιάς Skin Matters, προτίνει δύο σούπερ εξελιγμένες θεραπείες για αποτοξίνωση και αντιγήρανση.

Love your skin με βιταμίνη C

Είναι μια χαλαρωτική θεραπεία που στόχο έχει την αναζωογόνηση και αποτοξίνωση του δέρματος και του οργανισμού, βοηθώντας στην καταπολέμηση των βλαβών που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και αυξάνοντας την ελαστικότητα του δέρματος. Με την βοήθεια της λιπιδικής μορφής βιταμίνης C, το δέρμα προστατεύεται από τις ελεύθερες ρίζες προλαμβάνοντας έτσι την πρόωρη γήρανση ενώ ταυτόχρονα ακτινοβολεί υγεία!

Meta Therapy με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας

Πρόκειται για μια νέα μέθοδος μεσοθεραπείας για αναζωογόνηση και επανόρθωση του δέρματος. «Με την χρήση της συσκευής Meta-Ject FX 50 και με συνδυασμό τεσσάρων διαφορετικών κεφαλών μπορούμε πλέον να μιλάμε για έννοιες (άλλοτε απαγορευμένες), όπως η λείανση και η επιπεδοποίηση», λέει η Αγγελική Αργύρη και εξηγεί: «Με κεφαλές που αποτελούνται από 18 έως και 38 βελόνες από πολυκαρμπονίτη (έναντι των 9 ή 12 άλλων συσκευών), κάνουμε λόγο για 2.000 και 4.000 μικροδιατρήσεις το δευτερόλεπτο ανά cm2 (έναντι των 700ων-800ων  άλλων συσκευών) και αυτό από μόνο του φανερώνει την πολλαπλάσια ενεργοποίηση των υπερκείμενων ινοβλαστών και κατ’ επέκταση τον τριπλάσιο έως πενταπλάσιο βαθμό επιδερμικής σύσφιξης».

Ένα δεύτερο σημείο που η Meta Therapy υπερτερεί είναι οι 2 κεφαλές με 7 και 9 ακίδες από χειρουργικό ατσάλι, οι οποίες δουλεύονται ακριβώς επάνω στην ρυτίδα και επιτυγχάνουν την πολυπόθητη λείανση σε βαθιές ρυτίδες και ουλές από παρελθοντική ακμή ή σταφυλόκκοκο.

Τέλος, το τρίτο σημείο που υπερτερεί έναντι άλλων θεραπειών είναι η τεχνολογία FLEX HEAD όπου επιτρέπει σε όλες τις μικροβελόνες να διεισδύουν στο δέρμα από την επιφάνεια στο ίδιο βάθος, απορροφώντας την όποια καμπυλότητα του προσώπου.

«Οι αγωγές διενεργούνται με την παράλληλη χρήση ενεργών συστατικών, τα ονομαζόμενα Subjectables (μονοδόσεις), ούτως ώστε εκτός από την αναγέννηση του δέρματος από μέσα προς τα έξω, η θεραπεία περιλαμβάνει και την εφαρμογή δραστικών συστατικών στο δέρμα. Μια διπλή θεραπεία με ασύγκριτα αποτελέσματα», τονίζει η Αγγελική Αργύρη.

Εκτός από αυτές τις δυο εξελιγμένες και εντατικές θεραπείες αποτοξίνωσης και αντιγήρανσης (και φυσικά, μια μεγάλη γκάμα θεραπειών ενυδάτωσης, καθαρισμού προσώπου, περιβαλλοντικής και ορμονικής γήρανσης, λείανσης ρυτίδων, μεσοθεραπειών προσώπου και σώματος κλπ.), το ινστιτούτο Skin Matters σημειώνει και μια καινοτομία στις υπηρεσίες του, καθώς είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που διαθέτει το CACI Ultimate, το πιο εξελιγμένο μηχάνημα για την επαναστατική νέα μέθοδο ομορφιάς του μη χειρουργικό lifting στο πρόσωπο. 

Η Αγγελική Αργύρη συμπληρώνει: «Εκμεταλλευτείτε την έκπτωση 20% που προσφέρουμε σε όλες τις θεραπείες ενυδάτωσης, απολέπισης και λάμψης για τον μήνα Αύγουστο»!

Info
Skin Matters Πλ. Εσπερίδων 3, Γλυφάδα, τηλ:2130286500, e-mail: infο@ skinmatters.gr

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ