Leonardo DiCaprio: «Νιώθω τυχερός που έχω καταφέρει να δουλέψω τόσο πολύ»

leonardo-dicaprio
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στην βιομηχανία του κινηματογράφου με αφορμή το «Κάποτε στο Χόλυγουντ».

Ο Leonardo DiCaprio αποκάλυψε πως νιώθει τυχερός για την μακρά και πετυχημένη καριέρα του στον χώρο του θεάματος, σε μια νέα συνέντευξη με αφορμή την νέα του ταινία. Ο 44χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο «Κάποτε στο Χόλυγουντ» του Quentin Tarantino και η υπόθεση της ταινίας, η οποία διαδραματίζεται σε μια εποχή μεγάλων κοινωνικών και πολιτικών αλλαγών στην Αμερική, τον έκανε να εκτιμήσει όλα όσα έχει πετύχει στην καριέρα του.

«Είναι σπάνιο φαινόμενο. Το Χόλυγουντ αλλάζει με πολλούς τρόπους. Αυτή είναι μια καλλιτεχνική ταινία με αναφορές σε έναν διαφορετικό τύπο κινηματογραφίας. Είναι αρκετά συγκινητικό να κάθομαι και να βλέπω [από που ξεκίνησα] και να μπορώ να πω ότι ακόμα μπορώ να το κάνω και να είμαι μέρος μιας ταινίας σαν αυτή. Νιώθω τυχερός. Νιώθω τυχερός που είμαι ένας ηθοποιός που έχει καταφέρει να δουλέψει τόσο πολύ» τόνισε ο DiCaprio.

Η πρεμιέρα της ένατης ταινία του Quentin Tarantino στις ελληνικές αίθουσες θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου.

Στην συνέχεια ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός σχολίασε πως παρά τις συνεχείς αλλαγές στο Χόλυγουντ, μπόρεσε να συμμεριστεί τους χαρακτήρες της νέας του ταινίας, έχοντας δουλέψει για περίπου 30 χρόνια στην βιομηχανία του κινηματογράφου. «Ήταν ένα από τα πιο εύκολα και κάπως φυσικά ταιριάσματα που έχω βιώσει ποτέ, επειδή περίπου γνωρίζαμε ποιοι ήταν αυτοί οι τύποι» εξήγησε ο DiCaprio, αναφερόμενος στους χαρακτήρες που έπλασε ο Tarantino.