Jean Paul Gaultier: «Η Madonna με απέρριψε τρεις φορές»

Jean-paul-gaultier-madonna
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ο Γάλλος μόδιστρος αποκάλυψε πως παρά την επιμονή του, η «Βασίλισσα της Pop» δεν ήθελε να τον παντρευτεί.

Ο Jean Paul Gaultier και η Madonna συνεργάζονται από την δεκαετία του 1980 και ο Γάλλος μόδιστρος ήταν τόσο ερωτευμένος μαζί της, που της έκανε πρόταση γάμου τρεις φορές – εισπράττοντας ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις από την «Βασίλισσα της Pop». Η αποκάλυψη ήρθε από τον ίδιο τον Gaultier σε εμφάνιση του στην βρετανική τηλεοπτική εκπομπή «This Morning» την Τετάρτη.

«Της ζήτησα να με παντρευτεί τρεις φορές… και εκείνη είπε όχι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 67χρονος μόδιστρος. Παρά το γεγονός ότι η ερωτική σχέση των δύο δεν προχώρησε, οι δύο καλλιτέχνες έχουν παραμένει καλοί φίλοι και στενοί συνεργάτες, ενώ παρευρέθηκαν ως ζευγάρι στο Met Gala της Νέας Υόρκης το 2018.

Invision/AP / Chris Pizzello

Ο Gaultier έχει σχεδιάσει ορισμένα από τα πιο γνωστά κουστούμια της Madonna, όπως το κωνοειδές σουτιέν που φορούσε επί σκηνής την δεκαετία του 1990, αλλά και τα κουστούμια σε πιο πρόσφατες περιοδείας, όπως την Confession Tour το 2006, την MDNA το 2012, αλλά και το εμφάνιση εμπνευσμένη από την Ιωάννα της Λωρραίνης που φόρεσε στην φετινή Eurovision.