Δείτε το animated βιντεοκλίπ του νέου single του Prince για το «Holly Rock»

prince-holly-rock
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ «Originals» με τραγούδια που είχε δώσει σε άλλους καλλιτέχνες.

Αφού ξεκαθαρίστηκε το τοπίο σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα της μουσικής του Prince, οι κληρονόμοι του εμβληματικού καλλιτέχνη έχουν δώσει το πράσινο φως για την επανέκδοση της πλούσιας δισκογραφίας του, αλλά και την κυκλοφορία πολλών σπάνιων και ακυκλοφόρητων τραγουδιών.

Στις 7 Ιουνίου κυκλοφόρησε η συλλογή «Originals» που αποτελείται από εκτελέσεις τραγουδιών που έγραψε ο Prince και έδωσε σε άλλους καλλιτέχνες, όπως τα «Nothing Compares 2 U» και «Manic Monday». Σήμερα δόθηκε στην δημοσιότητα ένα πρωτότυπο animated βιντεοκλίπ για το single «Holly Rock», το οποίο ο Prince ηχογράφησε στα Sunset Sound Studios του Λος Άντζελες στα τέλη Απριλίου του 1985.

Την ίδια εβδομάδα ο Prince είχε ηχογραφήσει το «Kiss» το οποίο συμπεριλήφθηκε στο «Parade». Το «Holly Rock» ηχογραφήθηκε αρχικά για το soundtrack της ταινίας «Krush Grove», όμως ο Prince αποφάσισε να το δώσει αργότερα στην Sheila E. Λόγω της σπανιότητας του soundtrack η original εξάλεπτη εκτέλεση του τραγουδιού από τον Prince έγινε ανάρπαστη στους κύκλους των οπαδών του.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται σε δίσκο του Prince και η πρώτη φορά που γίνεται διαθέσιμο ψηφιακά. Το βιντεοκλίπ επιμελήθηκαν τα Electric Light Studios του Λονδίνου, σε συνεργασία με τους κληρονόμους του Prince και την Warner Brothers.