Robert De Niro και Leonardo DiCaprio ξανά μαζί υπό το βλέμμα του Martin Scorsese

robert-deniro-martin-scorsese-leonardo-dicaprio Gregory Pace
ΤΡΙΤΗ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Τα γυρίσματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του «Killer of the Flower Moon» θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2020.

Ο Martin Scorsese αναμένεται να φέρει ξανά μαζί τον Robert De Niro και τον Leonardo DiCaprio για την επόμενη ταινία του, η οποία θα είναι μια μεταφορά του «Killers of the Flower Moon» που έγραψε ο David Grann. Σύμφωνα με άρθρο του IndieWire, ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης έχει αρχίσει να ψάχνει για τις κατάλληλες τοποθεσίες για τα γυρίσματα και η παραγωγή θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2020.

Αυτή θα είναι η έκτη συνεργασία του DiCaprio με τον Scorsese τα τελευταία 17 χρόνια, μετά τα «Οι συμμορίες της Νέας Υόρκης», «The Aviator», «Ο πληροφοριοδότης», «Το νησί των καταραμένων» και «Ο λύκος της Wall Street». O De Niro έχει ήδη συνεργαστεί εννέα φορές με τον Scorsese και θα εμφανιστεί στον «Ιρλανδό» που κυκλοφορεί τον Νοέμβριο μέσω Netflix.

Οι Robert De Niro και Leonardo DiCaprio είχαν συνεργαστεί με τον Martin Scorsese στην ταινία μικρού μήκους «The Audition» το 2015.

Το βιβλίο του Grann αφηγείται την τραγική ιστορία των μελών της φυλής Osage στην Οκλαχόμα τη δεκαετία του 1920, οι οποίοι έπεσαν θύμα πλεκτάνης λόγω του πετρελαίου που ανακαλύφθηκε στην γη που κατείχαν. Μετά από μια σειρά μυστηριωδών φόνων, το FBI πραγματοποίησε έρευνες με επικεφαλής τον, νεαρό τότε, J. Edgar Hoover και τελικά ξεσκέπασε τη συνομωσία που είχαν στήσει πλούσιοι γαιοκτήμονες και πετρελαιοπαραγωγοί.

Η Imperative Entertainment απέκτησε τα πνευματικά δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Grann το 2016 πληρώνοντας 5 εκατομμύρια δολάρια. Τη συγγραφή του σεναρίου έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Όσκαρ, Eric Roth.