Το εκρηκτικό τρέιλερ του «Peaky Blinders» αποκαλύπτει τους νέους εχθρούς του Tommy Shelby

peaky-blinders
ΤΡΙΤΗ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ο πέμπτος κύκλος της δραματικής σειράς του BBC διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1930, με την άνοδο του φασισμού στη Μεγάλη Βρετανία.

Το BBC έδωσε στη δημοσιότητα ένα καταιγιστικό τρέιλερ για τον πέμπτο κύκλο του «Peaky Blinders» που δίνει ορισμένα νέα στοιχεία για τις περιπέτειες του Tommy Shelby και τους εχθρούς που θα έχει αντιμετωπίσει, ανάμεσα στους οποίους είναι ο ακροδεξιός πολιτικός, Oswald Mosley.

Στο τρέιλερ ο Shelby (τον οποίο ενσαρκώνει ο Cillian Murphy) κρατά ένα άψυχο σώμα στα χέρια του δίπλα από ένα αυτοκίνητο, ενώ η Aunt Polly (Helen McCrory) τον προσεγγίζει με ένα όπλο ανά χείρας. Παράλληλα το τρέιλερ μας δίνει μια πρώτη ματιά στον Mosley (Sam Claflin), ο οποίος ήταν ο ηγέτης του φασιστικού κόμματος στη Μεγάλη Βρετανία.

Επίσης εμφανίζονται η σύζυγος του Tommy, Lizzie Stark (Natasha O’Keeffe), με το νέο τους παιδί, ο Michael Gray (Finn Cole) και η νέα ερωμένη του που ενσαρκώνει η Anya Taylor-Joy. Το μεγαλύτερο μέρος του υλικού προέρχεται από το πρώτο επεισόδιο της σειράς, για την οποία όμως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πότε θα γίνει η πρεμιέρα.

Σε συνέντευξή του στο podcast Obsessed With Peaky Blinders, ο δημιουργός της σειράς, Steven Knight, αποκάλυψε πως στον νέο κύκλο που διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1930, ο Tommy είναι πλέον βουλευτής και έχει να αντιμετωπίσει την ραγδαία άνοδο του φασισμού στη χώρα.