Ένταση στα παρασκήνια του «Big Little Lies»

big-little-lies-season-2
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Nicole Kidman και Reese Witherspoon διέψευσαν τις φήμες σχετικά με τον δημιουργικό έλεγχο της πολυβραβευμένης σειράς του HBO.

Πριν από δύο περίπου εβδομάδες κυκλοφόρησε η φήμη πως η σκηνοθέτης Andrea Arnold έχασε την δημιουργικό έλεγχο του «Big Little Lies» από τον σκηνοθέτη του πρώτο κύκλου της σειράς, Jean-Marc Vallee, ο οποίος συνεχίζει στον δεύτερο κύκλο ως εκτελεστικός παραγωγός. Η απόφαση αυτή φέρεται να συγκλόνισε την Arnold, όμως το αφεντικό του HBO Casey Bloys διέψευσε τις σχετικές φήμες.

«Όπως όλοι όσοι εργάζονται στην τηλεόραση γνωρίζουν, ο σκηνοθέτης συνήθως δεν έχει τον τελικό λόγο στον δημιουργικό έλεγχο. Οπότε η ιδέα πως αφαιρέθηκε ο δημιουργικός έλεγχος από τη σκηνοθέτιδα είναι μιας ψευδής υπόθεση» δήλωσε ο Bloys.

Αντίστοιχα σχόλια έκαναν οι δύο πρωταγωνίστριες της σειράς, Nicole Kidman και Reese Witherspoon, με την πρώτη να σχολιάζει πως ο Bloys «τα είπε όμορφα». «Γι’ αυτό έχουμε τον Casey να αναλαμβάνει, προφανώς γιατί είναι επικεφαλής του HBO».

HBO

«Για εμάς, δεν υπάρχει διαμάχη. Απλά αγαπάμε τη σειρά. Περάσαμε τόσο υπέροχα όταν την κάναμε. Υπήρχαν πολλές κακές πληροφορίες και καθόλου αξιόπιστες πηγές. Ήταν μια απίστευτα συνεργατική διαδικασία για όλους μας και η ιδέα πως κάποιος κακομεταχειρίστηκε και δεν του μίλησαν είναι απολύτως ανακριβής» εξήγησε από την πλευρά της Witherspoon.