Η Lisa Marie Presley έχει στα σκαριά «αποκαλυπτικό» βιβλίο για Elvis και Michael Jackson

michael-Jackson-lisa-marie-presley-elvis-presley
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Το νέο βιβλίο που γράφει η κόρη του «Βασιλιά του Rock ‘N’ Roll» θα περιλαμβάνει «σοκαριστικές» λεπτομέρειες για τον πρώην σύζυγό της.

Η Lisa Marie Presley, κόρη του Elvis Presley, φέρεται να γράφει ένα βιβλίο για τον πατέρα της αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Michael Jackson. Δημοσίευμα του Metro αναφέρει μάλιστα πως η Presley έχει υπογράψει σχετικό συμβόλαιο με την Gallery Books και η αμοιβή της είναι περίπου 3 με 4 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με πηγή του Page Six, το βιβλίο της Presley αναμένεται να περιλαμβάνει «σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Michael Jackson και μια εντελώς νέα προσέγγιση του Elvis». Η κόρη του «Βασιλιά του Rock ‘N’ Roll» ήταν παντρεμένη με τον «Βασιλιά της Pop» από το 1994 έως το 1996.

Η είδηση για το βιβλίο έρχεται μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» του Dan Reed, το οποίο εστιάζει στις μαρτυρίες δύο φερόμενων θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης του Jackson. Η οικογένεια του Jackson αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς και έχει καταθέσει μήνυση κατά του HBO.

Reuters

Μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ, πολλοί ραδιοφωνικοί σταθμοί σταμάτησαν να παίζουν τη μουσική του Jackson, ενώ οι παραγωγοί των Simpsons απέσυραν ένα επεισόδιο της σειράς κινουμένων σχεδίων όπου συμμετείχε ο μουσικός, τη στιγμή που και ο οίκος μόδας Louis Vuitton απέσυρε μια σειρά ρούχων εμπνευσμένη από τον Jackson.