Η μεγάλη οθόνη καλεί την Reese Witherspoon για μια ταινία επιστημονικής φαντασίας

reese-witherspoon
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός σχεδιάζει την μεταφορά του διηγήματος «Tardy Man» με τον σκηνοθέτη του «X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας».

Παρά το γεγονός ότι έχει ρίξει το βάρος της στην παραγωγή πολλών τηλεοπτικών σειρών, η Reese Witherspoon δεν έχει ξεχάσει τη μεγάλη οθόνη και έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται πάνω σε μια νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο του «X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας», Simon Kinberg.

Σύμφωνα με άρθρο του Empire, το νέο project της χολιγουντιανής σταρ λέγεται «Pyros» και θα είναι βασισμένο στο διήγημα «Tardy Man» που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό New Yorker. Πρωταγωνιστής του διηγήματος είναι ένας εργαζόμενος ασφαλιστικής εταιρείας που φορά μια προστατευτική στολή είναι συνδεδεμένη στη σπονδυλική στήλη του.

REX/Shutterstock / Elizabeth Beddall

Η Witherspoon θα εμφανιστεί στις σειρές «The Morning Show» και «Little Fires Everywhere».

Η δουλειά του ήρωα είναι να ανακτά αντικείμενα εύπορων πελατών του που βρίσκονται σε περιοχές που έχουν υποστεί σοβαρές καταστροφές (όπως πυρκαγιές). Οι υπάλληλοι της συγκεκριμένης εταιρείας έχουν ως ρητή εντολή να μην παρεκκλίνουν από τις αποστολές του, ακόμα και εάν κάποια ανθρώπινη ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο. Στην ταινία ο ήρωας παίρνει μια δύσκολη απόφαση με συνέπεια να αντιμετωπίσει νέες δυσκολίες και διλήμματα.

Η Witherspoon και ο Kinberg βρίσκονται σε συζητήσεις με αρκετά στούντιο για την παραγωγή της ταινίας και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φέρεται να σκοπεύει να πρωταγωνιστήσει. Δεδομένης της ζήτησης που έχει η Witherspoon, το άρθρο του Empire εκτιμά πως σύντομα θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις.