Willow Smith: «Χωρίς την οικογένεια μου, όλα θα είχαν πάει στραβά πολύ γρήγορα»

willow-smith Lexie Moreland
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Η κόρη του Will Smith και της Jada Pinkett Smith αποκάλυψε πως κατάφερε να ξεπεράσει το άγχος και να διαχειριστεί την δημοσιότητα.

Η Willow Smith αποκάλυψε πως κατάφερε να διαχειριστεί και να ξεπεράσει προβλήματα ψυχικής υγείας που προέκυψαν μετά τα πρώτα μεγάλα βήματα της στον χώρο της μουσικής, χάρη στην στήριξη που της παρείχαν οι γονείς. Η 18χρονη τραγουδίστρια εξήγησε στο «Beats 1» της Apple Music που άρχισε να νιώθει μεγάλη πίεση μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το single της «Whip My Hair» το 2010.

Όπως τόνισε όμως στην συνέντευξη της, οι γονείς της Will Smith και Jada Pinkett Smith μπόρεσαν να την βοηθήσουν να διαχειριστεί την πίεση που έρχεται με την δημοσιότητα. «Η οικογένεια μου είναι ο μόνος λόγος για το οποίο νιώθω πως ανάρρωσα τότε, γιατί δεν ήταν αυτοί ή εάν δεν αποδέχονταν εμένα και τον πόνο μου και δεν προσπαθούσαν να με καταλάβουν, όλα θα πήγαιναν στραβά πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα» εξήγησε η Willow Smith.

REX/Shutterstock / Matt Baron

«Τον περισσότερο καιρό [αναρωτιόμουν] γιατί υπάρχω. Έχω όλη αυτή την ελευθερία και προνόμια και τι θα κάνω;» σχολίασε η τραγουδίστρια, συμπληρώνοντας πως οι γονείς της την βοήθησαν να βρει την αυτοπεποίθηση της και το σθένος να κυνηγήσει τα όνειρα της.