Προσεχώς reunion Destiny’s Child

destinys-child
ΤΡΙΤΗ, 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Το πετυχημένο παράδειγμα των Spice Girls δείχνει τον δρόμο για την επανένωση των Beyoncé, Michelle Williams και Kelly Rowland.

Η Beyoncé φέρεται να σχεδιάζει ένα reunion των Destiny’s Child μετά την μεγάλη επιτυχία που έχει σημειώσει η αντίστοιχη επανένωση των Spice Girls. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της Βρετανικής Sun, η Beyoncé έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις για μια νέα συνεργασία με τις Michelle Williams και Kelly Rowland, με τις δύο τραγουδίστριες να βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο ενός reunion.

«Η Beyoncé προσπαθεί εδώ και καιρό να επιστρέψει με τα κορίτσια στο στούντιο και δεν θα μπορούσε να σκεφτεί καλύτερη εποχή από το 2020, όταν θα συμπληρώσουν δύο δεκαετίες ως ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία συγκροτήματα του κόσμου» δήλωσε μια πηγή του άρθρου, συμπληρώνοντας πως «είδε την επιτυχία της περιοδείας των Spice Girls και θέλει να την αναπαραγάγει – αλλά πολύ μεγαλύτερη και καλύτερη».

Σε αντίθεση με την επανένωση των Spice Girls που φαίνεται ότι θα περιοριστεί σε ζωντανές εμφανίσεις (και ενδεχομένως μια νέα ταινία), η Beyoncé σκοπεύει να επιστρέψει στο στούντιο με τις Williams και Rowland για έναν νέο δίσκο.

REX/Shutterstock

«Είναι ακόμα νωρίς, αλλά θέλουν να ηχογραφήσουν νέα μουσική και να την κυκλοφορήσουν μαζί με ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Θέλουν να κάνουν μια περιοδεία που θα αρκετά σύντομα για να χωρέσει στα σχέδια τους, αλλά αρκετά μεγάλη ώστε όλοι οι θαυμαστές τους να μπορούν να τους δουν» εξήγησε η πηγή, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως υπάρχουν σχέδια για εμφανίσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

Οι Destiny’s Child ξεκίνησαν ως Girl’s Tyme στο Χιούστον του Τέξας το 1990, όμως μετά αρκετές αλλαγές στο line-up και ονόματα (Something Fresh, Cliché, the Dolls και Destiny) υπέγραψαν ένα συμβόλαιο με την Columbia Records το 1997 χάρη στις προσπάθειες του μάνατζερ τους, Mathew Knowles. Ο πρώτος τους ομώνυμος δίσκος σημείωσε μεγάλη επιτυχία χάρη στα single «No, No, No» και «With Me», όμως τα επόμενα δύο άλμπουμ – το «The Writing's on the Wall» του 1999 και το «Survivor» του 2001 απογείωσαν το συγκρότημα χάρη σε τραγούδια όπως «Bills, Bills, Bills», «Say My Name», «Independent Women» και «Survivor».

REX/Shutterstock

Μετά την διάλυση των Destiny’s Child το 2006, τα μέλη του συγκροτήματος αφοσιώθηκαν σε solo καριέρες, με την Beyoncé να ξεχωρίζει. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σποραδικές συνεργασίες μεταξύ των τριών τραγουδιστριών, με την πιο πρόσφατη να πραγματοποιείται στο Coachella του 2018, όταν οι Williams και Rowland εμφανίστηκαν επί σκηνής μαζί με την headliner του φεστιβάλ, Beyoncé.