Βρέθηκε ο σκηνοθέτης του «Venom 2»

andy-serkis
ΤΡΙΤΗ, 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ο Andy Serkis ανακοίνωσε πως θα σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία με τον «διχασμένο» αντιήρωα της Marvel Comics.

Έχοντας καθιερωθεί για τις ερμηνείες του που έδωσαν ζωή σε ψηφιακούς χαρακτήρες που πρωταγωνίστησαν σε ταινίες όπως τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και τον «Πλανήτη των πιθήκων», ο Andy Serkis έχει στρέψει το βλέμμα του στην σκηνοθεσία και η επόμενη δουλειά του από την καρέκλα του σκηνοθέτη θα είναι το σίκουελ του «Venom».

Η ανακοίνωση ήρθε από τον ίδιο τον ηθοποιό μέσω μιας ανάρτησης στο προφίλ του στο Instagram, όπου εξέφρασε την χαρά του για το επόμενο project. «Πραγματικά συμβαίνει. Το νιώθω, ο συμβιωτικός οργανισμός έχει βρει τον ξενιστή του σε μένα και είμαι έτοιμος για την διαδρομή και ανυπομονώ» έγραψε ο Serkis, ρωτώντας στην συνέχεια τον πρωταγωνιστή της πρώτης ταινίας, τον Tom Hardy, εάν είναι έτοιμος.

Αρχικά ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, Ruben Fleischer, είχε συμφωνήσει να γυρίσει την συνέχεια, όμως στην συνέχεια αποσύρθηκε από την παραγωγή για να εργαστεί πάνω στο «Zombieland: Double Tap» με τους Woody Harrelson, Emma Stone, Zoey Deutch και Jesse Eisenberg. Έτσι λοιπόν η Sony βγήκε στην αναζήτησε ενός σκηνοθέτη και είχε καταλήξει σε τρεις υποψήφιους.

Ο Serkis ήταν ένα από τους τρεις σκηνοθέτες στα υπόψιν της Sony, μαζί με τον Travis Knight του πρόσφατου «Bumblebee» και τον Rupert Wyatt, ο οποίος σκηνοθέτησε το «Ο πλανήτης των πιθήκων: Η εξέγερση» το 2011. Αυτή θα είναι η τρίτη σκηνοθετική δουλειά του Serkis, μετά το βιογραφικό δράμα «Με τη δική σου ανάσα» με τους Andrew Garfield και Claire Foy το 2017 και το «Μόγλης: Ο Θρύλος της Ζούγκλας» με τους Christian Bale, Cate Blanchett και Benedict Cumberbatch το 2018.

Τον περασμένο Ιούνιο η παραγωγής του σίκουελ Amy Pascal επιβεβαίωσε τις φήμες πως ο Tom Hardy θα επιστρέψει στον ρόλο του Eddie Brock, τονίζοντας πως η ερμηνεία του στην πρώτη ταινία ήταν αξεπέραστη. «Όταν σκέφτεσαι τον Venom, δεν θα μπορείς ποτέ να σκεφτείς κανέναν άλλον πέραν του Tom Hardy να κάθεται στο ενυδρείο με τους αστακούς» δήλωσε χαρακτηριστικά η Pascal.