Δείτε το ντουέτο-έκπληξη της Barbra Streisand με την Ariana Grande

ariana-grande-barbra-streisand
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Οι δύο Αμερικανίδες τραγουδίστριες έκλεψαν τις εντυπώσεις ερμηνεύοντας την κλασική disco επιτυχία «No More Tears (Enough Is Enough)».

Η συναυλία της Barbra Streisand που πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο το βράδυ της Τρίτης είχε μια μεγάλη έκπληξη για τους θεατές, καθώς η μεγάλη τραγουδίστρια είχε δίπλα της την Ariana Grande σε μια από τις μεγάλες επιτυχίες της από την δεκαετία του 1970.

Δείτε το ντουέτο της Ariana Grande και της Barbra Streisand

Πιο συγκεκριμένα οι δύο τραγουδίστριες ερμήνευσαν το «No More Tears (Enough Is Enough), το οποίο η Streisand είχε ηχογραφήσει με την Donna Summer το 1979. Η Streisand και η Grande φορούσαν ασορτί μαύρα ρούχα και έδωσαν ερμηνεία της κλασικής disco επιτυχίας γεμάτη πάθος και ενέργεια.

Μετά την εμφάνιση της επί σκηνής, η βραβευμένη με Grammy pop star σχολίασε στο Twitter πως ακόμα «τρέμει και κλαίει» από την συγκίνηση της και ευχαρίστησε θερμά την Streisand για το ντουέτο. Η 26χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε μάλιστα και μια φωτογραφία της με την Streisand από τις πρόβες, με την σημείωση πως θα η εμπειρία της μείνει αξέχαστη.