Η Cameron Diaz δεν βιάζεται να επιστρέψει στην ηθοποιία

cameron-diaz John Salangsang
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Η χολιγουντιανή σταρ δηλώνει πως έχει «συνταξιοδοτηθεί στο περίπου» και είναι ευτυχισμένη με την ζωή της μακριά από τις κάμερες.

Έχουν περάσει πέντε περίπου χρόνια από τον τελευταίο ρόλο της στην μεγάλη οθόνη για το musical «Annie» του Will Gluck, όμως η Cameron Diaz δεν βιάζεται να επιστρέψει στην ηθοποιία και δηλώνει ικανοποιημένη που έχει περισσότερο χρόνο πλέον για τον εαυτό της και τον σύζυγο της.

«Όπως το βλέπω, έχω δώσει πάνω από την μισή μου ζωή στον κόσμο. Νιώθω πως είναι εντάξει για μένα να αφιερώσω χρόνο στον εαυτό μου για να οργανωθώ και να επιλέξω πως θέλω να επιστρέψω στον κόσμο. Εάν αποφασίσω να το κάνω. Δεν μου λείπει η ηθοποιία. Οτιδήποτε κάνω, πρέπει να είναι κάτι για το οποίο έχω πάθος – κάτι το οποίο απλά νιώθει αβίαστο» έγραψε η Diaz σε ένα νέο άρθρο της για το InStyle.

Το άρθρο της 46χρονης (πρώην, πια) ηθοποιού έρχεται μετά από πρόσφατες δηλώσεις της Selma Blair, η οποία σχολίασε πως θα της άρεσε να γυρίσει ένα σίκουελ στο «Γλυκός πειρασμός», όμως εκτίμησε πως η Diaz «έχει αποσυρθεί από την ηθοποιία».

Αν και η Blair ανασκεύασε τις δηλώσεις της μέσω Twitter, η Diaz δήλωσε στον Entertainment Weekly πως όντως έχει «συνταξιοδοτηθεί στο περίπου». Όπως εξηγεί η Diaz στο άρθρο της, πλέον χτίζει «καλύτερες, πιο γερές σχέσεις» με τους ανθρώπους στην ζωή της, όπως τον σύζυγο της Benji Madden.

«Ο γάμος μου ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη. Ο σύζυγος μου είναι ο καλύτερος. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος και είναι ο υπέροχος σύντροφος μου. Ο γάμος σίγουρα είναι δύσκολος και χρειάζεται πολλή δουλειά. Χρειάζεσαι κάποιον που να είναι έτοιμος να δουλέψει μαζί σου, γιατί δεν υπάρχει 60-40 σε έναν γάμο. Είναι 50-50, τελεία» τόνισε η Diaz για τον σχέση της με τον τραγουδιστή των Good Charlotte.