Ο ηρωικός Danny Trejo έσωσε βρέφος σε τροχαίο δυστύχημα

danny-trejo Britta Pedersen
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

«Το μόνο πράγμα που έσωσε το μικρό παιδί ήταν το παιδικό κάθισμα του» δήλωσε ο Αμερικάνος ηθοποιός.

Ο Danny Trejo μπορεί να είναι κυρίως γνωστός για τους ρόλους του ως «κακός» σε πολλές ταινίες του Χόλυγουντ, όμως στην πραγματικότητα έχει μια ηρωική πλευρά. Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη ο 75χρονος ηθοποιός έσωσε ένα βρέφος που είχε παγιδευτεί σε ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο μετά από ένα δυστύχημα στους δρόμους του Λος Άντζελες.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, ανέλαβε δράση όταν είδε δύο αυτοκίνητα να συγκρούονται και το ένα από αυτά αναποδογύρισε. Μέσα στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο υπήρχε ένα βρέφος δεμένο στο παιδικό κάθισμα του. Μιλώντας στο ABC7, ο Trejo σχολίασε πως το βρέφος είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο μαζί με την γιαγιά του και με την βοήθεια ενός περαστικού κατάφερε να λύσει την ζώνη και να το απελευθερώσει.

Invision/AP / Chris Pizzello

«Το μόνο πράγμα που έσωσε το μικρό παιδί ήταν το παιδικό κάθισμα του» δήλωσε ο Trejo σε έναν φωτογράφο που βρέθηκε στο συμβάν. Τρεις άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, όμως σύμφωνα με εκπρόσωπο των πυροσβεστικών αρχών δεν διατρέχουν κίνδυνο από τα τραύματα τους.

«Οτιδήποτε καλό μου έχει συμβεί, συνέβη ως άμεσο αποτέλεσμα της βοήθειας προς κάποιον άλλο. Τα πάντα» τόνισε ο Trejo για την ηρωική πράξη του.