Δείτε το νέο teaser της τελευταίας σεζόν του «Mr. Robot»

mr-robot
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ο Rami Malek επιστρέφει για νέες περιπέτειες και μυστήριο στον κόσμο του hacking για τον τέταρτο κύκλο της δραματικής σειράς.

Ο πολυαναμενόμενος τέταρτος και τελευταίος κύκλος του «Mr. Robot» με τον Rami Malek θα κάνει την πρεμιέρα του το προσεχές φθινόπωρο. Με το καλοκαίρι να κορυφώνεται, οι παραγωγοί της πετυχημένης σειράς του NBC έδωσαν στην δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, αλλά και ένα νέο teaser τρέιλερ.

Το «Mr. Robot» ανανεώθηκε για μια τέταρτη σεζόν μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως ο αστέρας της σειράς Christian Slater εκτίμησε τότε πως θα είναι και η τελευταία. «Πιστεύω πως θα είναι η τελευταία σεζόν» δήλωσε ο ηθοποιός, αποκαλύπτοντας στο Collider πως στόχος του δημιουργού της σειράς Sam Esmail ήταν να συνεχίσει μονάχα όσο μπορεί να συνεισφέρει δημιουργικά στην ιστορία.

Η δραματική σειρά του NBC έκανε το ντεμπούτο της τον Μάιο του 2015 και γρήγορα απέκτησε πολλούς οπαδούς, αλλά και θερμές κριτικές. Το «Mr. Robot» έχει βραβευτεί με δύο Χρυσές Σφαίρες  - για την ερμηνεία του Slater και καλύτερη δραματική σειρά το 2016 - ένα Peabody και δύο Emmy.