5 ονειρικά αρώματα για το καλοκαίρι

aromata-kalokairi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Φαντασμαγορία χρωμάτων και ευωδιών: η Diptyque παρουσιάζει τη νέα limited edition αρωματική συλλογή της, Colors in Perfume.

Στην Diptyque, κάθε σύνθεση αποτελεί μέρος μιας καλλιτεχνικής προσέγγισης. Στην παλέτα του δημιουργού κάθε αρώματος, οι πρώτες ύλες είναι για τον αρωματοποιό ό,τι τα χρώματα για το ζωγράφο. Ειδικά αυτή η τελευταία συλλογή αρωμάτων περιορισμένης κυκλοφορίας της Diptyque θυμίζει έργο τέχνης, που δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν. Λέγεται Colors in Perfume, όπου πολύ λιτά και απέριττα δημιουργήθηκαν 5 συναρπαστικά eau de toilette γεμάτα χρώμα και, φυσικά, ανεπανάληπτες οσφρητικές εμπειρίες.

1. Philosykos: Ένα άρωμα που αποπνέει τη φρεσκάδα των φύλλων συκής μέσα στην καρδιά του ελληνικού καλοκαιριού και πάνω στο δρόμο για τη θάλασσα. Μια συναρπαστική ωδή στο δέντρο της συκιάς, από τον κορμό που τον ζεσταίνει ο ήλιος, μέχρι τα δροσερά φύλλα και το γαλακτώδες φρούτο της.

2. L'ombre Dans: Ευωδιές πρωτόγνωρες, βελούδινες και βαθιά αισθαντικές, το ίδιο γήινες και ουράνιες ταυτόχρονα. Νότες από φύλλα μαύρης σταφίδας και φρέσκα πέταλα από ρόδα Βουλγαρίας, μεταφέρουν το νου σε ήρεμες βόλτες ανάμεσα σε δροσερούς κήπους και ηλιοφιλημένα αμπέλια καταμεσής του καλοκαιριού.

3. Do Son: Εδώ, η θαλασσινή αύρα έρχεται να ανταμώσει αρμονικά τη μυστηριώδη τουμπερόζα, τα ώριμα μούρα και τα γλυκά άνθη, ενώ λεπτές, αιθέριες νότες από φύλλα πορτοκαλιού, μόσχο και καρπούς συμπληρώνει την παραδείσια αρωματική σύνθεση.

4.Tam Dao: Μια αξεπέραστη ευωδιά από το πολύτιμο και ιερό ινδικό σανδαλόξυλο, που ταξιδεύει τις αισθήσεις μέσα στα βάθη της Ασιατικής ζούγκλας.

5. Eau Des Sens: Ένας ύμνος στα άνθη της νεραντζιάς και της πορτοκαλιάς, με τις απαράμιλλες floral και ξυλώδεις νότες των αποσταγμάτων τους να κυριαρχούν. Το άνθος της πορτοκαλιάς χαρίζει λάμψη, ενέργεια και ζωή στο άρωμα, το νεράντζι σιγοντάρει σθεναρά την σύνθεση με την ιδιότυπη διαφορετικότητά του, ενώ ο άρκευθος σιγοτραγουδάει προσφέροντας μια πιο αέρινη floral διάσταση στο δημιούργημα, έτοιμο να δροσιστεί με λίγο τζίντζερ.

Όλα τα αρώματα της συλλογής Colors in Perfume κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 30 ml. 

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ