Ακούστε τα δύο πρώτα single της Maya Hawke

maya-hawke-stranger-things
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Η κόρη του Ethan Hawke και της Uma Thurman ακολουθεί τα μουσικά βήματα των συμπρωταγωνιστών της στο «Stranger Things» του Netflix.

Μετά τους Joe Keery, Charlie Heaton, Gaten Matarazzo και Finn Wolfhard από το «Stranger Things», ήρθε η σειρά της Maya Hawke να αναδείξει το ταλέντο της στη μουσική. Η νεαρή ηθοποιός που ενσαρκώνει το νέο μέλος της παρέας, την Robin, στον τρίτο κύκλο της σειράς, έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα single από το επερχόμενο άλμπουμ της, το «To Love A Boy» και το «Stay Open».

Ακούστε το «To Love A Boy» και το «Stay Open» της Maya Hawke

BFA/REX/Shutterstock / Owen Kolasinski

Σύμφωνα με άρθρο του Variety, η Hawke έγραψε τους στίχους στα δύο τραγούδια, ενώ η μουσική φέρει την υπογραφή τού βραβευμένου με Grammy τραγουδοποιού, Jesse Harris, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τη Norah Jones στο «Come Away With Me» το 2002.

Τα indie φωνητικά της Hawke συνοδεύονται από ελαφρές κιθάρες, ενώ στο «To Love A Boy» χρησιμοποιείται ένα synthesizer, θυμίζοντας την retrowave αισθητική τού «Stranger Things».

Την περασμένη εβδομάδα, η Hawke έδωσε στη δημοσιότητα μέσω Instragram ένα πρώτο preview της δισκογραφικής δουλειάς της, ενώ ανακοίνωσε μια ζωντανή εμφάνιση στις 21 Αυγούστου. Ο πατέρας της, Ethan Hawke, εκθείασε τα δύο τραγούδια της κόρης του και κάλεσε τους followers του να τα ακούσουν στο Spotify και το iTunes.