Sheryl Crow: «Είδα πολύ περίεργα πράγματα με τον Michael Jackson»

sheryl-crow-michael-Jackson
ΤΡΙΤΗ, 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Η star της country εξέφρασε «απορίες» για την συμπεριφορά του «Βασιλιά της Pop» από την εποχή που εργάστηκε ως backing τραγουδίστρια.

Η Sheryl Crow αποκάλυψε πως είχε δει «πολύ περίεργα πράγματα» την εποχή που εργάστηκε ως backing τραγουδίστρια για τον Michael Jackson την δεκαετία του 1980. Η 57χρονη τραγουδίστρια δήλωσε πως δεν σκοπεύει να δει το επίμαχο ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», το οποίο εστιάζει στις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης που αντιμετώπισε (και τις οποίες αρνήθηκε κατηγορηματικά) ο Jackson, όμως σχολίασε πως έχει «πολλές απορίες» σχετικά με την συμπεριφορά του.

Η Crow έλαβε μια από τις πρώτες μεγάλες ευκαιρίες στην καριέρα της όταν προσλήφθηκε ως backing τραγουδίστρια του «Βασιλιά της Pop» στην 18μηνη περιοδεία στα πλαίσια του «Bad» την δεκαετία του 1980, ενώ στην συνέχεια πρωταγωνίστησε στο βιντεοκλίπ του «Dirty Diana».

HBO

To «Leaving Neverland» του Dan Reed έχει διχάσει τον χώρο του θεάματος και έχει προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση της οικογένειας του Jackson.

«Δεν έχω δει το ντοκιμαντέρ και δεν θέλω να το δω. Ήμουν παρούσα για ορισμένα πράγματα τα οποία θεωρούσα ότι ήταν πολύ περίεργα και για τα οποία είχα πολλές απορίες» ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στην συνέντευξη της για την Telegraph.

Στην συνέχεια η Crow απέφυγε να διασαφηνίσει τα σχόλια της, αλλά παραδέχτηκε πως ένιωσε «δέος» την πρώτη φορά που τραγούδησε δίπλα στον Jackson στην περιοδεία. «Ήταν μια τρελή εμπειρία. Δηλαδή αυτός ήταν ο μεγαλύτερος αστέρας μιας γενιάς και εγώ μπορούσα να τραγουδώ ένα ντουέτο μαζί του [το “I Just Can’t Stop Loving You”] κάθε βράδυ για 18 μήνες» εξήγησε η Crow.