Ψυχιατρική κλινική ή φυλακή για την Heather Locklear

heather-locklear
ΤΡΙΤΗ, 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Η 57χρονη ηθοποιός καταδικάστηκε για βιαιοπραγίες εις βάρος αστυνομικών και νοσηλευτή την περασμένη χρονιά.

Η Heather Locklear θα πρέπει να νοσηλευτεί σε κέντρο ψυχικής υγείας για 30 ημέρες, ειδάλλως θα βρεθεί αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, μετά την απόφαση δικαστηρίου. Η 57χρονη ηθοποιός καταδικάστηκε για βιαιοπραγίες εις βάρος αστυνομικών και ενός νοσηλευτή τον Φεβρουάριο και τον Ιούνιο του 2018.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου η Locklear θα πρέπει να εισαχθεί στην κλινική μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου και να ολοκληρώσει το πρόγραμμα θεραπείας 30 ημερών για να μην οδηγηθεί στην φυλακή. Παράλληλα, η ηθοποιός θα βρίσκεται υπό άτυπη επιτήρηση για τρία χρόνια.

Το περιβάλλον της Locklear, η οποία μεσουράνησε στην μικρή οθόνη τις δεκαετίες του 1980 και 1990, σχολίασε πως η ηθοποιός δεν αντέκρουσε τις κατηγορίες και είναι έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες της. Τα τελευταία χρόνια η Locklear έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα ψυχικής υγείας και εθισμού σε αλκοόλ ναρκωτικές ουσίες, ενώ έχει απασχολήσει αρκετές τις αρχές με την άστατη συμπεριφορά της.

Reuters / Fred Prouser

Τον Φεβρουάριο της περασμένης χρονιάς επιτέθηκε σε αστυνομικούς που επισκέφτηκαν το σπίτι της στο Λος Άντζελες, μετά από καταγγελία για ξυλοδαρμό του συντρόφου της. Σε ένα αντίστοιχο συμβάν τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς επιτέθηκε πάλι σε αστυνομικό και ένα νοσηλευτή ασθενοφόρου, ενώ στην συνέχεια συνελήφθη.

Μετά από έντονες παραινέσεις συγγενών και φίλων, η Locklear εισήχθη αυτοβούλως σε κέντρο απεξάρτησης τον Νοέμβριο του 2018 με στόχο να ξεπεράσει τα χρόνια προβλήματα εθισμού. Όπως όμως ανέφερε πηγή του Access Online, η ηθοποιός δεν σημείωσε πρόοδο, καθώς «συνεχίζει να πίνει και να κακοποιεί τους ανθρώπους γύρω της».