Ο Quentin Tarantino θα γίνει πατέρας

quentin-tarantino-daniela-pick Arthur Mola
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ο 56χρονος σκηνοθέτης ανέβηκε στα σκαλιά της εκκλησίας με την πολυαγαπημένη του Daniella Pick τον περασμένο Νοέμβριο.

Η ένατη ταινία του Quentin Tarantino έχει αποτελέσει αφορμή για πολλές συζητήσεις σχετικά με το μέλλον του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη στον χώρο του θεάματος. Τελικά όμως τα σχέδια του φαίνεται πως θα αλλάξουν δραματικά, αφού έγινε γνωστό πως πρόκειται να γίνει πατέρας.

Όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του σκηνοθέτη, Katherine Rowe, ο Tarantino και η σύζυγος του Daniella Pick θα γίνουν γονείς. Δεν έγιναν γνωστές περισσότερες πληροφορίες, όμως θα είναι το πρώτο παιδί τόσο για τον 56χρονο Tarantino, όσο και την 35χρονη Pick.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 και παντρεύτηκε τον περασμένο Νοέμβριο, μετά την ολοκλήρωση του «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» με τον Leonardo DiCaprio, τον Brad Pitt και την Margot Robbie.

AGF/Shutterstock / Maria Laura Antonelli

Στο παρελθόν ο Tarantino είχε δηλώσει στο GQ πως το πάθος του για τον κινηματογράφο δεν το επέτρεπε να ασχοληθεί με «τετριμμένα πράγματα», όπως την δημιουργία μιας οικογένειας. Μένει να φανεί εάν πλέον θα αναθεωρήσει τις απόψεις του.

«Όταν δημιουργώ μια ταινία, δεν κάνω τίποτα άλλο. Όλα έχουν να κάνουν με την ταινία. Δεν έχω σύζυγο. Δεν έχω παιδί. Τίποτα δεν μπορεί να μπει στον δρόμο μου. Όλος ο κόσμος μπορεί να πάει στα τσακίδια και να καεί. Δεν με ενδιαφέρει, αυτή είναι η ζωή μου» τόνισε ο Tarantino το 2009.

Στην συνέχεια όμως σκηνοθέτης εξήγησε πως «δεν λέω πως δεν θα παντρευτώ ποτέ ή να κάνω παιδί πριν τα 60 μου. Αλλά έχω κάνει μια επιλογή, μέχρι στιγμής, να προχωρήσω σε αυτόν τον δρόμο μονάχος. Επειδή είναι η δική μου εποχή. Αυτή είναι η εποχή μου για να δημιουργήσω ταινίες».