Η Demi Lovato πέρασε την οντισιόν του «Eurovision»

demi-lovato Jordan Strauss
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Η νέα κωμωδία του Will Ferrell για το Netflix θα καταπιαστεί με τον λαμπερό και κιτς κόσμο του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Η Demi Lovato θα δώσει λίγη από την λάμψη της στην επερχόμενη κωμωδία του Will Ferrell για το Netflix με θέμα τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η συμμετοχή της τραγουδίστριας και ηθοποιού στην νέα κωμωδία έγινε γνωστή από τον Ferrell μέσω των ευχών που έστειλε στην Lovato στο Twitter για τα 27α γενέθλια της.

«Γεια σας. Είμαι ο Will Ferrell στο σετ της νέας μου ταινίας “Eurovision”. Θέλαμε να κάνουμε μια ειδική ανακοίνωση για το νέο μέλος του καστ και τυχαίνει να είναι τα γενέθλια της. Της έφτιαξα αυτή την υπέροχη τούρτα μόνος μου» εξήγησε ο κωμικός ηθοποιός στο βίντεο που ανέβασε στο Twitter.

Το «Eurovision» επικεντρώνεται στον Lars (τον οποίο υποδύεται ο Ferrell) και την Sigrit (Rachel McAdams), δύο φιλόδοξους μουσικούς που έχουν την μοναδική ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την Ισλανδία στον μουσικό διαγωνισμό. Σύμφωνα με άρθρο του Deadline η Lovato θα ενσαρκώσει την Katiana, μια από τις πιο καλύτερες και «πιο αγγελικές τραγουδίστριες» της Ισλανδίας.

Στην ταινία εμφανίζονται επίσης ο Dan Stevens στον ρόλο του Ρώσου διαγωνιζόμενου Alexander Lemtov, ενώ ο Pierce Brosnan ενσαρκώνει τον Erick Erickssong, τον πατέρα του Lars και «πιο όμορφο άνδρα στην Ισλανδία».

Shutterstock

Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Ferrell και του Andrew Steele, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David Dobkin. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτή την εποχή στην Μεγάλη Βρετανία και την Ισλανδία.