George Clooney καλεί David Oyelowo και Felicity Jones στο Netflix

george-clooney-david-oyelowo-felicity-Jones
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ο βετεράνος σκηνοθέτης και ηθοποιός έχει αναλάβει να μεταφέρει το «Good Morning, Midnight» της Lily Brooks-Dalton.

Ο David Oyelowo βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Netflix για να πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος «Good Morning, Midnight» της Lily Brooks-Dalton, την οποία θα σκηνοθετήσει ο George Clooney. Σύμφωνα με άρθρο του Variety, το καστ της παραγωγής ήδη περιλαμβάνει την Felicity Jones και τον Kyle Chandler.

REX/Shutterstock / Matt Baron

Το post-apocalyptic μυθιστόρημα αφηγείται τις παράλληλες ιστορίες ενός μοναχικού επιστήμονα στην Αρκτική (τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Clooney) καθώς και ενός αστροναύτη στο διάστημα που επιχειρεί να επιστέψει στην Γη. Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι ρόλοι που θα ερμηνεύσουν οι Oyelowo, Jones και Chandler, όμως η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Invision/AP/REX/Shutterstock / Willy Sanjuan

Αυτή θα είναι η πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Clooney μετά το «Suburbicon» και το «Catch-22» και ο πρώτος του ρόλος μπροστά από την κάμερα μετά το «Το παιχνίδι του χρήματος». Τελευταίος ρόλος του Oyelowo ήταν στην τηλεοπτική μεταφορά των «Άθλιων» του BBC, ενώ η Jones πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της βιογραφικής περιπέτειας «The Aeronauts» του Tom Harper.