Οι Foo Fighters κάνουν ό,τι μπορούν για ένα reunion των Oasis

dave-grohl-liam-gallagher-noel-gallagher
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ο Dave Grohl και η παρέα του θέλουν να ξεκινήσουν μια διαδικτυακή καμπάνια για να επιστρέψουν ξανά μαζί επί σκηνής οι αδελφοί Gallagher.

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από την διάλυση των Oasis και παρά τις πολλές φήμες που έχουν κυκλοφορήσει έκτοτε, τα αδέλφια Gallagher δεν έχουν λύσει τις πολλές διαφορές τους για να επιστρέψουν μαζί επί σκηνής. Ανάμεσα στους πολλούς θαυμαστές του εμβληματικού Brit pop συγκροτήματος είναι και οι Foo Fighters, οι οποίο μάλιστα θέλουν να ξεκινήσουν μια διαδικτυακή καμπάνια για να γίνει ένα reunion των Oasis.

Η αποκάλυψη για τα σχέδια των Foo Fighters έγινε στην εμφάνιση τους στο φεστιβάλ του Reading το βράδι της Κυριακής. Ο ντράμερ του συγκροτήματος είχε μια φωτογραφία των Liam και Noel Gallagher κολλημένη στα τύμπανα του, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη.

«Μια από αυτές τις μέρες, οι Oasis θα επιστρέψουν. Μια από αυτές τις μέρες» δήλωσε ο Taylor Hawkins, με τον Dave Grohl να εξηγεί πως «προσπαθούμε, ας υπογράψουμε μια διαδικτυακή καμπάνια» και να ρωτά το πλήθος «πόσος κόσμος εδώ θέλει να δει τους Oasis να παίξουν μια συναυλία».

Όπως ήταν αναμενόμενο το πλήθος απάντησε με ένα ηχηρό «ναι» και ο Hawkins σχολίασε πως «θα συμβεί», για να αστειευτεί στην συνέχεια πως ο λόγος για τον οποίο δεν έχουν επανενωθεί ακόμα οι Oasis είναι επειδή οι αδελφοί Gallagher έχουν «πάρα πολλά λεφτά».