Νέα αφίσα για το «Star Wars: The Rise Of Skywalker»

star-wars-the-rise-of-skywalker
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Η τελική μάχη μεταξύ της Rey και του Kylo Ren θα διεξαχθεί κάτω από το σατανικό βλέμμα του Αυτοκράτορα Palpatine.

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ για την live-action σειρά «The Mandalorian» και την ανακοίνωση της επιστροφής του Ewan McGregor στον ρόλο του Obi Wan Kenobi για το Disney+, η Disney έδωσε στην δημοσιότητα μια νέα αφίσα για το ένατο επεισόδιο του «Star Wars», το «The Rise Of Skywalker», που κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο.

Στην αφίσα που αποκαλύφθηκε στο D23 το περασμένο σαββατοκύριακο εμφανίζονται οι Rey (Daisy Ridley) και Kylo Ren (Adam Driver) να μονομαχούν πάνω τα συντρίμμια ενός σκάφους (ενδεχομένως του Death Star ΙΙ), ενώ από πάνω τους πλανάται το φάντασμα του Αυτοκράτορα Palpatine (Ian McDiarmid).

Η νέα ταινία την οποία σκηνοθετεί ο J.J. Abrams ολοκληρώνει ουσιαστικά την ιστορία των Skywalker που ξεκίνησε το 1977 στο «Μια νέα ελπίδα» του George Lucas. Στην συνέχεια οι Disney και Lucasfilm σκοπεύουν να επικεντρωθούν στην αρχαία ιστορία των Τζεντάι και Σιθ, με τους παραγωγούς του «Game Of Thrones» να έχουν συμφωνήσει να γυρίσουν μια νέα τριλογία. Παράλληλα υπάρχουν σχέδια για άλλη μια τριλογία από τον Rian Johnson, του σκηνοθέτη του «Οι τελευταίοι Τζεντάι».