Ο έρωτας της «Λαίδης και του Αλήτη» αναζωπυρώνεται

lady-and-the-tramp
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του νέου live-action ριμέικ της κλασικής animated ταινίας.

Το πρώτο τρέιλερ του «Η λαίδη και ο αλήτης» παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα στο φεστιβάλ D23, όπου η Disney έδωσε αρκετές πληροφορίες για τις μελλοντικές παραγωγές της. Πρόκειται για το πιο πρόσφατο live-action ριμέικ, μετά τα πρόσφατα «Ντάμπο», «Αλαντίν» και «Ο βασιλιάς των λιονταριών».

Σε αντίθεση όμως με τα επερχόμενα ριμέικ, όπως το «Μουλάν» και το «Η μικρή γοργόνα», το «Η λαίδη και ο αλήτης» δεν θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά στο Disney+.

Η πρεμιέρα της live-action ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 12 Νοεμβρίου, όταν η πλατφόρμα streaming της Disney θα ξεκινήσει να λειτουργεί. Πέραν των πολλών νέων αποκλειστικών παραγωγών, το Disney+ θα περιλαμβάνει (σχεδόν) όλη την ταινιοθήκη της Disney.

Στην νέα εκδοχή της animated ταινίας που σκηνοθετεί ο Charlie Bean σε σενάριο των Andrew Bujalski και Kari Granlund δανείζουν τις φωνές τους οι Tessa Thompson, Justin Theroux, Kiersey Clemons, Thomas Mann, Janelle Monáe, Yvette Nicole Brown, Ken Jeong, F. Murray Abraham και Sam Elliott.